LASTİK İŞ
ismail

CENK VE İLYAS GÖLCÜK'DE KALDI

Spor 29.06.2017 - 16:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CENK VE İLYAS GÖLCÜK'DE KALDI

Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, öncelik verdiği iç transferi büyük ölçüde tamamladı. İç transferde son olarak kaleci İlyas Türengül ve orta saha oyuncusu Cenk Cengiz’le sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlılar, iç transferi büyük en az hasarla tamamladı

SIRA GELDİ DIŞ TRANSFERE Önümüzdeki sezon içi mütevazi ve ekonomik bir kladro kurmayı planlayan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, bunu büyük ölçüde başardılar. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve öncelik verdiği iç transfere ayıran Gölcükspor, iç büyük ölçüde tamamladı. İç transferde son olarak, geçen sezonun flaş ismi kaleci İlyas Türengül ve başarılı orta saha oyuncusu Cenk Cengiz’le sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlılar, iç transferi büyük en az hasarla tamamladı. Dün Kulüp binasında Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten ve Basın Sözcüsü Hasan Uzuner nezaretinde kendilerini bir yıl daha Gölcükspor’a bağlayan imzaları atan Kaleci İlyas Türengül ve Cenk Cengiz, Gölcükspor’da kaldıkları için mutlu olduklarını söylediler. İç transferi tamamlayan Gölcükspor,i hafta başından itibaren, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın vereceği rapor doğrultusunda, dış transfer çalışömlarına başlayacak. Gölcükspr’un dış transferde 4 nokta oyuncusu ile anlaşması bekleniyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.
Spor Toto 3. Lig temsilcimiz Gölcükspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürürken, öncelik verdiği iç transferi büyük ölçüde tamamladı. İç transferde son olarak kaleci İlyas Türengül ve orta saha oyuncusu Cenk Cengiz’le sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlılar, iç transferi büyük en az hasarla tamamladı

SIRA GELDİ DIŞ TRANSFERE

Önümüzdeki sezon içi mütevazi ve ekonomik bir kladro kurmayı planlayan Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin ve yönetimi, bunu büyük ölçüde başardılar. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve öncelik verdiği iç transfere ayıran Gölcükspor, iç büyük ölçüde tamamladı. İç transferde son olarak, geçen sezonun flaş ismi kaleci İlyas Türengül ve başarılı orta saha oyuncusu Cenk Cengiz’le sözleşme imzalayan Kırmızı-Siyahlılar, iç transferi büyük en az hasarla tamamladı. Dün Kulüp binasında Başkan Ahmet Şahin ve Genel Kaptan Temel Erten ve Basın Sözcüsü Hasan Uzuner nezaretinde kendilerini bir yıl daha Gölcükspor’a bağlayan imzaları atan Kaleci İlyas Türengül ve Cenk Cengiz, Gölcükspor’da kaldıkları için mutlu olduklarını söylediler. İç transferi tamamlayan Gölcükspor,i hafta başından itibaren, teknik direktör Ramiz Soydaş’ın vereceği rapor doğrultusunda, dış transfer çalışömlarına başlayacak. Gölcükspr’un dış transferde 4 nokta oyuncusu ile anlaşması bekleniyor. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.