ÇETİN SEYMEN MAZBATASINI ALDI

Asayiş 17.09.2020 - 20:42, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ÇETİN SEYMEN MAZBATASINI ALDI

AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Çetin Seymen, bugün yeni yönetimiyle Gölcük Adalet Sarayı’na gelerek İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını aldı.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Çetin Seymen bugün yeni yönetimiyle birlikte İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını alarak, görevine resmen başladı. ‘Bana bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum’ Burada kendisine başkanlık görevini layık gören Genel Merkez’e, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Başkan Seymen, ‘AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak mazbatamızı aldık. Öncelikle şahsıma bu kutlu görevi tekrar tevdi eden Genel Merkezimize, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Milletvekillerimize teşekkür ederim. Ayrıca beraber yol yürüdüğümüz önceki dönem Yönetici arkadaşlarıma, Kongremizde bizlere güvenip oy kullanan delegelerimize ve kongremize teşrif eden misafirlerimize şükranlarımızı sunarım’ dedi. Sözlerine devam eden Başkan Seymen, ‘Bizler Ak Dava’nın neferleri olarak bu onurlu ve bir o kadar zorlu görevi bütün Gölcük Teşkilatımızla birlikte omuz omuza daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize hep birlikte koşacağız. Siyasi düsturumuzun en temel ilkelerinden olan istişareyi asla elden bırakmayacağız. Bugünden itibaren İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarımız ile birlikte Yeniden Yollara Düşme Vakti’ diyerek konuşmasını tamamladı.
AK Parti İlçe Başkanlığına seçilen Çetin Seymen, bugün yeni yönetimiyle Gölcük Adalet Sarayı’na gelerek İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını aldı.

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın kongresinde yeniden başkanlığa seçilen Çetin Seymen bugün yeni yönetimiyle birlikte İlçe Seçim Müdürü Mustafa Okan’dan mazbatasını alarak, görevine resmen başladı.

‘Bana bu görevi layık gören herkese sonsuz teşekkür ediyorum’
Burada kendisine başkanlık görevini layık gören Genel Merkez’e, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na teşekkür eden Başkan Seymen, ‘AK Parti Gölcük İlçe Yönetim Kurulu olarak mazbatamızı aldık. Öncelikle şahsıma bu kutlu görevi tekrar tevdi eden Genel Merkezimize, İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş ve Kocaeli Milletvekillerimize teşekkür ederim. Ayrıca beraber yol yürüdüğümüz önceki dönem Yönetici arkadaşlarıma, Kongremizde bizlere güvenip oy kullanan delegelerimize ve kongremize teşrif eden misafirlerimize şükranlarımızı sunarım’ dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Seymen, ‘Bizler Ak Dava’nın neferleri olarak bu onurlu ve bir o kadar zorlu görevi bütün Gölcük Teşkilatımızla birlikte omuz omuza daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 2023, 2053, 2071 hedeflerimize hep birlikte koşacağız. Siyasi düsturumuzun en temel ilkelerinden olan istişareyi asla elden bırakmayacağız. Bugünden itibaren İlçe Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Mahalle Teşkilatlarımız ile birlikte Yeniden Yollara Düşme Vakti’ diyerek konuşmasını tamamladı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.