CEYHAN ''BELEDİYE BAŞKANLARI FETÖ'DEN AKLANDI''

Asayiş 11.10.2016 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CEYHAN ''BELEDİYE BAŞKANLARI FETÖ'DEN AKLANDI''

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haklarında iddialar ortaya atılan belediye başkanları ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un ilimize gelerek inceleme yaptığını belirtti. Ceyhan, “FETÖ ile ilişkili olduklarına dair bir kanaat oluşmadı” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün gerçekleştirilecek il başkanları toplantısına katılmadan önce bazı değerlendirmelerde bulundu. Ceyhan’ın gündeminde FETÖ operasyonları vardı. Ceyhan, “Haklarında iddia ve ihbar olan belediye başkanlarıyla ilgili ne yapılacak?” şeklinde soruya da yanıt verdi. İl BaşkanıCeyhan, bu başkanlarla ilgili çalışma yapıldığını ifade etti.  ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Teşkilatlardaki FETÖ Terör Örgütü soruşturmaları ile ilgili konuşan Başkan Ceyhan, “İl ve ilçe başkanları düzeyinde FETÖ ile ilgili bir işlem söz konusu değil. Bununla ilgili çok geniş çaplı çalışma yapıldı” dedi. Ceyhan, belediyelerde ise 40 personelle ilgili işlem yapıldığını, bunların 30’unun görevlerine geri döndüğünü kaydetti. Ceyhan, bu noktada çalışmaların sürdüğünü de kaydetti.  KAPUSUZ GELDİ Ceyhan, belediyelerdeki 90 kişi ile ilgili soruşturmaların sürdüğünü kaydederken, haklarında iddialar ortaya atılan bazı belediye başkanlarıyla ilgili de çalışma yapıldığını kaydetti. Ceyhan, “Genel Başkan Yardımcımız Salih Kapusuz, ilimize gelerek haklarında iddia olan başkanlarla ilgili çalışma yaptı. Başkanlarımızın FETÖ ile bağlantılarının olduğu yönünde bize bir bilgi verilmedi. Yani, ortada suç unsuru yok” dedi. CEZALANDIRMAYIZ Ceyhan, son günlerde bazı başkanlarla ilgili bazı kesimlerin iddialar ortaya attığını da kaydederek, “Özellikle birileri kişisel hesapları ve beklentileri nedeniyle bazı iddialar ortaya atıyor. Biz birileri memnun olsun diye belediye başkanlarımızı cezalandırmayız. Kendi husumetleri nedeniyle çeşitli iddialar ortaya atanlar mutlu olsun diye birileri hakkında işlem yapmayız” diye konuştu. 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, haklarında iddialar ortaya atılan belediye başkanları ile ilgili Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz’un ilimize gelerek inceleme yaptığını belirtti. Ceyhan, “FETÖ ile ilişkili olduklarına dair bir kanaat oluşmadı” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, bugün gerçekleştirilecek il başkanları toplantısına katılmadan önce bazı değerlendirmelerde bulundu. Ceyhan’ın gündeminde FETÖ operasyonları vardı. Ceyhan, “Haklarında iddia ve ihbar olan belediye başkanlarıyla ilgili ne yapılacak?” şeklinde soruya da yanıt verdi. İl BaşkanıCeyhan, bu başkanlarla ilgili çalışma yapıldığını ifade etti. 

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Teşkilatlardaki FETÖ Terör Örgütü soruşturmaları ile ilgili konuşan Başkan Ceyhan, “İl ve ilçe başkanları düzeyinde FETÖ ile ilgili bir işlem söz konusu değil. Bununla ilgili çok geniş çaplı çalışma yapıldı” dedi. Ceyhan, belediyelerde ise 40 personelle ilgili işlem yapıldığını, bunların 30’unun görevlerine geri döndüğünü kaydetti. Ceyhan, bu noktada çalışmaların sürdüğünü de kaydetti. 

KAPUSUZ GELDİ

Ceyhan, belediyelerdeki 90 kişi ile ilgili soruşturmaların sürdüğünü kaydederken, haklarında iddialar ortaya atılan bazı belediye başkanlarıyla ilgili de çalışma yapıldığını kaydetti. Ceyhan, “Genel Başkan Yardımcımız Salih Kapusuz, ilimize gelerek haklarında iddia olan başkanlarla ilgili çalışma yaptı. Başkanlarımızın FETÖ ile bağlantılarının olduğu yönünde bize bir bilgi verilmedi. Yani, ortada suç unsuru yok” dedi.

CEZALANDIRMAYIZ

Ceyhan, son günlerde bazı başkanlarla ilgili bazı kesimlerin iddialar ortaya attığını da kaydederek, “Özellikle birileri kişisel hesapları ve beklentileri nedeniyle bazı iddialar ortaya atıyor. Biz birileri memnun olsun diye belediye başkanlarımızı cezalandırmayız. Kendi husumetleri nedeniyle çeşitli iddialar ortaya atanlar mutlu olsun diye birileri hakkında işlem yapmayız” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.