LASTİK İŞ
ismail

CEYHAN ''CHP BU YANLIŞTAN DÖNMELİ''

Asayiş 02.04.2018 - 17:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CEYHAN ''CHP BU YANLIŞTAN DÖNMELİ''

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan çöp yakma tesisi hakkında CHP’nin tavrını eleştirerek, “Özellikle CHP’nin bu yanlıştan dönmesi lazım. Sayın Sarıbay bu masadayken, bu çöp yakma tesisinin gerekli olduğunu her seferinde ifade etti mi? Etti. Peki, bundan sonraki kara propagandanın sebebi ne?” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram tarafından yapılan katı atık yakma tesisi sunumunun ardından yaptığı açıklamalarda, “Evsel atıkları yakma ve ayrıştırma tesisiyle alakalı son 15 gündür bilinçli bir şekilde hava oluşturuluyor. Ortaya konulan ifadeler bilgilerle kamuoyu yanlış yönlendirilmeye çalışılıyor. Çöp yakma tesisiyle alakalı yaklaşık 2 yıldır bir süreç yaşanıyor. Birçok kurum heyetler göndererek gerekli çalışmaları yaptı. Analizler çerçevesinde yer tespiti yapıldı. O günlerde konunun hazırlık aşamasına girilmişti. O günlerde 7 il başkanı da kendi partisinden temsilciler gönderdi.  O günden bugüne ne değişti de bu konu ana muhalefet partisi tarafından dile getirilmeye çalışılıyor” dedi. “KARA PROPAGANDA YAPILIYOR” “Bu tesis bu kente lazım mı? Diye sorduğunuzda herkes lazım diyor” diyen Ceyhan sözlerini, “Bu konuda alternatif bir projeleri vardı da niye söylemediler. Ama seçimlere 11 ay kala sadece kamuoyunda kara propaganda yapalım diye bir yerel gazeteyle beraber, kamuoyunun yönlendirilmesini doğru görmüyorum. Biz AK Parti olarak bu kentin geleceği için elimizden gelen gayreti, hizmeti, yatırımı yapıyoruz. Bazı şeyler öyle çorba ediliyor ki, konunun özüne inilmeden insanların duygularını kullanmak adına bazı doneler ortaya konuluyor. Biz bu konuşulanları düzeltmeye çalışırken bile zaman kaybediyoruz” ifadeleriyle sürdürdü. “BİZİ SINAYAMACAĞINIZ TEK KONU” Ceyhan sözlerini, “Özellikle CHP’nin bu yanlıştan dönmesi lazım. Sayın Sarıbay bu masadayken, bu çöp yakma tesisinin  gerekli olduğunu her seferinde ifade etti mi? Etti. Peki bundan sonraki kara propagandanın sebebi ne? Toplamda 20 bin metrekareye oturan fabrika alanında zaten makilik bir yerden ağaçlar sökülüp alınacak. Bu kentte Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti’yi sınayamayacağınız tek konu yeşille olan dostluğumuzdur. Özellikle İbrahim Karaosmanoğlu başkanımızın ve AK Parti iktidarının bu kente en iyi ne yaptınız diye sorsanız. Onlarca şey söyleriz ama birinci sırada yeşildir, ağaçtır, çevredir, Körfez’in temizlenmesidir. O nedenle o tesisi nükleer tesis yapıyormuşuz havasına sokmak gereksizdir” şeklinde sonlandırdı.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan çöp yakma tesisi hakkında CHP’nin tavrını eleştirerek, “Özellikle CHP’nin bu yanlıştan dönmesi lazım. Sayın Sarıbay bu masadayken, bu çöp yakma tesisinin gerekli olduğunu her seferinde ifade etti mi? Etti. Peki, bundan sonraki kara propagandanın sebebi ne?” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram tarafından yapılan katı atık yakma tesisi sunumunun ardından yaptığı açıklamalarda, “Evsel atıkları yakma ve ayrıştırma tesisiyle alakalı son 15 gündür bilinçli bir şekilde hava oluşturuluyor. Ortaya konulan ifadeler bilgilerle kamuoyu yanlış yönlendirilmeye çalışılıyor. Çöp yakma tesisiyle alakalı yaklaşık 2 yıldır bir süreç yaşanıyor. Birçok kurum heyetler göndererek gerekli çalışmaları yaptı. Analizler çerçevesinde yer tespiti yapıldı. O günlerde konunun hazırlık aşamasına girilmişti. O günlerde 7 il başkanı da kendi partisinden temsilciler gönderdi.  O günden bugüne ne değişti de bu konu ana muhalefet partisi tarafından dile getirilmeye çalışılıyor” dedi.

“KARA PROPAGANDA YAPILIYOR”

“Bu tesis bu kente lazım mı? Diye sorduğunuzda herkes lazım diyor” diyen Ceyhan sözlerini, “Bu konuda alternatif bir projeleri vardı da niye söylemediler. Ama seçimlere 11 ay kala sadece kamuoyunda kara propaganda yapalım diye bir yerel gazeteyle beraber, kamuoyunun yönlendirilmesini doğru görmüyorum. Biz AK Parti olarak bu kentin geleceği için elimizden gelen gayreti, hizmeti, yatırımı yapıyoruz. Bazı şeyler öyle çorba ediliyor ki, konunun özüne inilmeden insanların duygularını kullanmak adına bazı doneler ortaya konuluyor. Biz bu konuşulanları düzeltmeye çalışırken bile zaman kaybediyoruz” ifadeleriyle sürdürdü.

“BİZİ SINAYAMACAĞINIZ TEK KONU”

Ceyhan sözlerini, “Özellikle CHP’nin bu yanlıştan dönmesi lazım. Sayın Sarıbay bu masadayken, bu çöp yakma tesisinin  gerekli olduğunu her seferinde ifade etti mi? Etti. Peki bundan sonraki kara propagandanın sebebi ne? Toplamda 20 bin metrekareye oturan fabrika alanında zaten makilik bir yerden ağaçlar sökülüp alınacak. Bu kentte Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti’yi sınayamayacağınız tek konu yeşille olan dostluğumuzdur. Özellikle İbrahim Karaosmanoğlu başkanımızın ve AK Parti iktidarının bu kente en iyi ne yaptınız diye sorsanız. Onlarca şey söyleriz ama birinci sırada yeşildir, ağaçtır, çevredir, Körfez’in temizlenmesidir. O nedenle o tesisi nükleer tesis yapıyormuşuz havasına sokmak gereksizdir” şeklinde sonlandırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.