LASTİK İŞ
ismail

CEYHAN, GALİBİYETİN KAHRAMANLARI İLE BULUŞTU

Asayiş 19.11.2015 - 19:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CEYHAN, GALİBİYETİN KAHRAMANLARI İLE BULUŞTU

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan; il ve ilçe skm başkanlarıyla bir araya geldi. Ceyhan, il ve ilçe SKM başkanlarının seçimlerde arka planda kalan birer gizli kahraman olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il ve ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanları ile basına kapalı olarak gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen yemekte konuşan il başkanı Ceyhan, galibiyetle sonuçlanan 1 Kasım seçimlerinde seçim koordinasyon merkezi başkanlarının arka planda kalan birer gizli kahramanı olduğunu ifade etti. CİDDİ BİR HAZIRLIK YAPTIK Yemek sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan il başkanı Ceyhan, “7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım erken seçimlerine ciddi bir hazırlık yaptık. 7 Haziran’a göre hemen hemen birkaç değişikliğe giderek seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturduk. Bu merkezlerimizin verimli çalışmaları ile Kocaeli’de yüzde 56,5 oranında oy aldık. Vatandaşlarımıza verdikleri oy için şükranlarımı sunuyor, takdirle karşılıyoruz. SKM YÖNETİMLERİNE EĞİTİM VERECEĞİZ 1 Kasım galibiyetinin hazırlığını yapan ve arka planda kalan arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Arkadaşlarımızın 1 Kasım erken seçimleri hazırlıklarında ve sonrasında yaşadıkları sıkıntıları dinleyeceğiz ve önümüzdeki süreci konuşacağız. Burada bulunan tüm arkadaşlarımız seçimin birer gizli kahramanıdır. Ben hepsine ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki süreçte skm yönetimlerine 2016’nın ortalarına kadar eğitim vereceğiz. Bir sonraki seçim 4 yıl sonra bile olsa biz yarın seçime girecekmişiz gibi hazır kalacağız” dedi.
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan; il ve ilçe skm başkanlarıyla bir araya geldi. Ceyhan, il ve ilçe SKM başkanlarının seçimlerde arka planda kalan birer gizli kahraman olduğunu ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan il ve ilçe seçim koordinasyon merkezi başkanları ile basına kapalı olarak gerçekleşen akşam yemeğinde bir araya geldi. Antikkapı Restoran’da düzenlenen yemekte konuşan il başkanı Ceyhan, galibiyetle sonuçlanan 1 Kasım seçimlerinde seçim koordinasyon merkezi başkanlarının arka planda kalan birer gizli kahramanı olduğunu ifade etti.
CİDDİ BİR HAZIRLIK YAPTIK
Yemek sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan il başkanı Ceyhan, “7 Haziran seçimlerinden sonra 1 Kasım erken seçimlerine ciddi bir hazırlık yaptık. 7 Haziran’a göre hemen hemen birkaç değişikliğe giderek seçim koordinasyon merkezlerimizi oluşturduk. Bu merkezlerimizin verimli çalışmaları ile Kocaeli’de yüzde 56,5 oranında oy aldık. Vatandaşlarımıza verdikleri oy için şükranlarımı sunuyor, takdirle karşılıyoruz.
SKM YÖNETİMLERİNE EĞİTİM VERECEĞİZ
1 Kasım galibiyetinin hazırlığını yapan ve arka planda kalan arkadaşlarımızla bugün bir araya geldik. Arkadaşlarımızın 1 Kasım erken seçimleri hazırlıklarında ve sonrasında yaşadıkları sıkıntıları dinleyeceğiz ve önümüzdeki süreci konuşacağız. Burada bulunan tüm arkadaşlarımız seçimin birer gizli kahramanıdır. Ben hepsine ayrı ayrı yürekten teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki süreçte skm yönetimlerine 2016’nın ortalarına kadar eğitim vereceğiz. Bir sonraki seçim 4 yıl sonra bile olsa biz yarın seçime girecekmişiz gibi hazır kalacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.