CEYHAN ‘’İNSAN HÜRRİYETİNİ KİRALAR MI?”

Asayiş 23.04.2018 - 18:21, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CEYHAN ‘’İNSAN HÜRRİYETİNİ KİRALAR MI?”

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini sert sözlerle eleştirerek, “O fotoğrafta bir tane mutlu milletvekili yok. Aralarından biri de Kocaeli milletvekili. Ey Kılıçdaroğlu insan Hürriyetini kiralar mı? Bu vekiller artık kiralık milletvekili vasfını ölene kadar üzerlerinden atamayacaklardır” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan basın açıklamasında, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı. Dünya’da bir ilk olan bu çocuk bayramını kutluyorum” diyerek sözlerine başladı. Ceyhan ardından, “Hafta sonu ciddi bir eğitim programımızı icra ettik. Bu eğitim çalışmalarımızı 6 oturum şeklinde yapacaktır. Fakat seçim kararı alınınca tekrardan başkan yardımcılarımızla konuyu müzakere ettik. Kocaeli en kurumsal ve başarılı teşkilatına sahiptir. Katılım olarak hedeflediğimiz kişi sayısı 2 bin 840 kişiydi. 2 bin 614 arkadaşımız eğitime katıldı. Bu katılımdan ötürü teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçime ne kadar hazır olduğumuzu gösterir” dedi.   “SKM BAŞKANIMIZI BELİRLEYECEĞİZ” “Bir seçime gidiyoruz” diyen Ceyhan, “AK Parti Kocaeli teşkilatı aynı anda iki ayrı salonda böyle bir eğitimi yapıyorsa bu teşkilatı alkışlamak lazım. AK Parti seçime en hazır partidir. Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazım. Biz çalışmanın kölesi olmak üzere tüm teşkilatımızla el birliğiyle 24 Haziran’a yönelik çalışmalarımızı yapacağız. SKM Başkanlığı kararımızı bugün alacağız. Milletvekili  aday adaylığı komisyonumuz belirlendi.  Bütün aday adaylarına aynı yakınlıkta ilgi ve alakalı bir yaklaşım sergilenecektir. Bugün 14.00’da icra kurulu toplantımızı yapacağız” diye konuştu.   “BURASI CHP DEĞİL” Ceyhan sözlerini, “Biz AK Parti’ye yük değil omuz verecek tüm arkadaşlarımızın aday adaylıklarını alacağız. Kademe başkanı olan arkadaşlarımızın istifaları ile alakalı süreç henüz belli değil. Genel merkezimiz şu anda bir süreç olduğunu bize açıklamadı. Genel başkanımızın alacağı karar ne olursa Kocaeli teşkilatları buna uyacaktır. Genel merkezimiz karar vermeden, bizim konuşmamız doğru değil. Sonuçta burası CHP değil” ifadeleriyle sürdürdü.  “KİRALIK MİLLETVEKİLİ OLARAK ANILACAKLAR” Geçtiğimiz gün gerçekleşen ve ilimizi de ilgilendiren malum CHP’den 15 vekili İYİ Parti’ye geçtiğini gördük. Dün fotoğrafı hep birlikte gördük. 15 vekil ipe dizilmiş. Türk siyaseti açısından özellikle Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP’de Gazi, gitmiş, Mustafa gitmiş, Atatürk zaten gitmiş, bir tek Kemal kalmış. Bu Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Duyarlı CHP seçmeni bunlara gereken cevabı verecektir. O fotoğrafta bir tane mutlu milletvekili yok. Bu mahcubiyettendir. Bu kabullenmemenin fotoğrafıdır. Aralarından biri de Kocaeli milletvekili.  Ey Kılıçdaroğlu insan Hürriyetini kiralar mı? Bu vekiller artık kiralık milletvekili vasfını ölene kadar üzerlerinden atamayacaklardır” şeklinde konuştu. 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan CHP’den 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini sert sözlerle eleştirerek, “O fotoğrafta bir tane mutlu milletvekili yok. Aralarından biri de Kocaeli milletvekili. Ey Kılıçdaroğlu insan Hürriyetini kiralar mı? Bu vekiller artık kiralık milletvekili vasfını ölene kadar üzerlerinden atamayacaklardır” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan basın açıklamasında, “Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı. Dünya’da bir ilk olan bu çocuk bayramını kutluyorum” diyerek sözlerine başladı. Ceyhan ardından, “Hafta sonu ciddi bir eğitim programımızı icra ettik. Bu eğitim çalışmalarımızı 6 oturum şeklinde yapacaktır. Fakat seçim kararı alınınca tekrardan başkan yardımcılarımızla konuyu müzakere ettik. Kocaeli en kurumsal ve başarılı teşkilatına sahiptir. Katılım olarak hedeflediğimiz kişi sayısı 2 bin 840 kişiydi. 2 bin 614 arkadaşımız eğitime katıldı. Bu katılımdan ötürü teşkilat mensuplarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu seçime ne kadar hazır olduğumuzu gösterir” dedi.
 
“SKM BAŞKANIMIZI BELİRLEYECEĞİZ”
“Bir seçime gidiyoruz” diyen Ceyhan, “AK Parti Kocaeli teşkilatı aynı anda iki ayrı salonda böyle bir eğitimi yapıyorsa bu teşkilatı alkışlamak lazım. AK Parti seçime en hazır partidir. Başarının efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak lazım. Biz çalışmanın kölesi olmak üzere tüm teşkilatımızla el birliğiyle 24 Haziran’a yönelik çalışmalarımızı yapacağız. SKM Başkanlığı kararımızı bugün alacağız. Milletvekili  aday adaylığı komisyonumuz belirlendi.  Bütün aday adaylarına aynı yakınlıkta ilgi ve alakalı bir yaklaşım sergilenecektir. Bugün 14.00’da icra kurulu toplantımızı yapacağız” diye konuştu.
 
“BURASI CHP DEĞİL”
Ceyhan sözlerini, “Biz AK Parti’ye yük değil omuz verecek tüm arkadaşlarımızın aday adaylıklarını alacağız. Kademe başkanı olan arkadaşlarımızın istifaları ile alakalı süreç henüz belli değil. Genel merkezimiz şu anda bir süreç olduğunu bize açıklamadı. Genel başkanımızın alacağı karar ne olursa Kocaeli teşkilatları buna uyacaktır. Genel merkezimiz karar vermeden, bizim konuşmamız doğru değil. Sonuçta burası CHP değil” ifadeleriyle sürdürdü. 

“KİRALIK MİLLETVEKİLİ OLARAK ANILACAKLAR”
Geçtiğimiz gün gerçekleşen ve ilimizi de ilgilendiren malum CHP’den 15 vekili İYİ Parti’ye geçtiğini gördük. Dün fotoğrafı hep birlikte gördük. 15 vekil ipe dizilmiş. Türk siyaseti açısından özellikle Atatürk’ün partisi olduğunu iddia eden CHP’de Gazi, gitmiş, Mustafa gitmiş, Atatürk zaten gitmiş, bir tek Kemal kalmış. Bu Türk siyasi tarihine kara bir leke olarak geçmiştir. Duyarlı CHP seçmeni bunlara gereken cevabı verecektir. O fotoğrafta bir tane mutlu milletvekili yok. Bu mahcubiyettendir. Bu kabullenmemenin fotoğrafıdır. Aralarından biri de Kocaeli milletvekili.  Ey Kılıçdaroğlu insan Hürriyetini kiralar mı? Bu vekiller artık kiralık milletvekili vasfını ölene kadar üzerlerinden atamayacaklardır” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.