LASTİK İŞ
ismail

CEYHAN VE ÜNLÜ REKTÖRE GİTTİ

Asayiş 03.01.2017 - 17:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CEYHAN VE ÜNLÜ REKTÖRE GİTTİ

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan İle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan İle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Birlik ve beraberlikten ödün vermeyeceklerini belirten başkanlar, Rektör Hülagü ile bir süre sohbet etti.  BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI Kocaeli Üniversitesi'nde yapılan ve uzun tartışmalara neden olan Öğrenci Konseyi Seçimleri hakkında bugün yenilenme kararı alınmıştı. Seçimlerin bir önceki seçim gibi gergin bir şekilde geçmesini istemeyen başkanlar bir araya gelerek rektörlükte buluştu. 
AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan İle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan İle MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Üniversitesi(KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü makamında ziyaret ederek birlik ve beraberlik çağrısı yaptı. Birlik ve beraberlikten ödün vermeyeceklerini belirten başkanlar, Rektör Hülagü ile bir süre sohbet etti. 
BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI
Kocaeli Üniversitesi'nde yapılan ve uzun tartışmalara neden olan Öğrenci Konseyi Seçimleri hakkında bugün yenilenme kararı alınmıştı. Seçimlerin bir önceki seçim gibi gergin bir şekilde geçmesini istemeyen başkanlar bir araya gelerek rektörlükte buluştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.