LASTİK İŞ

CEYHAN YALANLADI !

18.11.2017 - 05:37, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CEYHAN YALANLADI !

Ak PArti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, görevi bırakacağo şeklinde çıkarılan spekülasyonları yalanladı.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara Kuşu adlı twitter hesabından yapılan “Kocaeli İl Başkanı Bırakıyor” mesajına ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Siz kuşlara bakmayın, bize bakın. Durmak yok yola devam. Bir problem yok. Olursa da ilk benden duyarsınız” dedi AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara Kuşu adlı twitter hesabından yapılan “Kocaeli İl Başkanı Bırakıyor” mesajına yönelik açıklamalarda bulundu. Ceyhan açıklamasında bırakma gibi bir durum olması söz konusu olduğunda kamuoyunun bunu kendi ağzından duyacağını vurgulayarak, “Kuşun biri haber yazıyor ama haberde ben yokum.  Adam ne yazmış. Kocaeli il başkanı, neyin il başkanı belli mi? Acaba cami derneği il başkanı mı? Bir Sendika il başkanı mı? Siz kuşlara bakmayın, bize bakın. Durmak yok yola devam. Bir problem yok. Olursa da ilk benden duyarsınız. Kocaeli basını bu türlü haberlere de pek prim vermemeli. Çünkü adam sayenizde tıklanıyor haberiniz olsun” değerlendirmesinde bulundu. 
Ak PArti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, görevi bırakacağo şeklinde çıkarılan spekülasyonları yalanladı.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara Kuşu adlı twitter hesabından yapılan “Kocaeli İl Başkanı Bırakıyor” mesajına ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, “Siz kuşlara bakmayın, bize bakın. Durmak yok yola devam. Bir problem yok. Olursa da ilk benden duyarsınız” dedi

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan Ankara Kuşu adlı twitter hesabından yapılan “Kocaeli İl Başkanı Bırakıyor” mesajına yönelik açıklamalarda bulundu. Ceyhan açıklamasında bırakma gibi bir durum olması söz konusu olduğunda kamuoyunun bunu kendi ağzından duyacağını vurgulayarak, “Kuşun biri haber yazıyor ama haberde ben yokum.  Adam ne yazmış. Kocaeli il başkanı, neyin il başkanı belli mi? Acaba cami derneği il başkanı mı? Bir Sendika il başkanı mı? Siz kuşlara bakmayın, bize bakın. Durmak yok yola devam. Bir problem yok. Olursa da ilk benden duyarsınız. Kocaeli basını bu türlü haberlere de pek prim vermemeli. Çünkü adam sayenizde tıklanıyor haberiniz olsun” değerlendirmesinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.