LASTİK İŞ
ismail

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

Gündem 16.11.2017 - 08:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CEZAEVİ FİRARİSİ YAKALANDI

İzmit ve Körfez’de 3 kişinin tabancayla yaralandığı olayların faili ve firari olarak aranan hükümlü, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı

Kasten öldürme, ruhsatsız tabanca bulundurma, tehdit ve mala zarar verme gibi suçlardan 25 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden Emre B. (33), bir süredir polis ekiplerince aranıyordu. Emre B.’nin bir otomobille Kandıra’dan İzmit’e doğru seyir halinde olduğunu tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, firarinin otomobilini takibe aldı. Filmleri aratmayan kovalamacanın ardından otomobil, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali mevkiinde polis ekipleri tarafından durduruldu.   3 KİŞİYİ YARALADI Otomobildeki Emre B. ile yanında bulunan S.Ç. (36) adlı şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emre B.’nin yapılan üst aramasında Y.Ö. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi ele geçirilirken S.Ç.’nin yapılan üst aramasında ise bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emre B.’nin cezaevinden firar ettikten sonra 15 Kasım 2016 günü İzmit Serdar Mahallesi’nde araç kiralama işi yapan arkadaşı M.B.’yi, 3 Nisan 2017 günü Körfez ilçesinde A.K. isimli şahsı ve son olarak İzmit Bağçeşme mevkiinde trafikte tartıştığı T.H. isimli şahsı tabancayla yaraladığı öğrenildi. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emre B. tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 
İzmit ve Körfez’de 3 kişinin tabancayla yaralandığı olayların faili ve firari olarak aranan hükümlü, polisin takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı

Kasten öldürme, ruhsatsız tabanca bulundurma, tehdit ve mala zarar verme gibi suçlardan 25 yıl 6 ay 20 gün hapis cezası alan ve cezaevinden firar eden Emre B. (33), bir süredir polis ekiplerince aranıyordu. Emre B.’nin bir otomobille Kandıra’dan İzmit’e doğru seyir halinde olduğunu tespit eden Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, firarinin otomobilini takibe aldı. Filmleri aratmayan kovalamacanın ardından otomobil, İzmit Şehirlerarası Otobüs Terminali mevkiinde polis ekipleri tarafından durduruldu.

 

3 KİŞİYİ YARALADI
Otomobildeki Emre B. ile yanında bulunan S.Ç. (36) adlı şüpheli, polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Emre B.’nin yapılan üst aramasında Y.Ö. adına düzenlenmiş sahte sürücü belgesi ele geçirilirken S.Ç.’nin yapılan üst aramasında ise bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Emre B.’nin cezaevinden firar ettikten sonra 15 Kasım 2016 günü İzmit Serdar Mahallesi’nde araç kiralama işi yapan arkadaşı M.B.’yi, 3 Nisan 2017 günü Körfez ilçesinde A.K. isimli şahsı ve son olarak İzmit Bağçeşme mevkiinde trafikte tartıştığı T.H. isimli şahsı tabancayla yaraladığı öğrenildi. Tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Emre B. tutuklanarak cezaevine sevk edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.