LASTİK İŞ

CEZAYA RAĞMEN SOKAKTA DOLAŞIYORLAR

Sağlık 15.09.2020 - 09:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CEZAYA RAĞMEN SOKAKTA DOLAŞIYORLAR

Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla gerçekleştirilen denetimler aralıksız devam ederken, arttırılan denetim, uygulanan ceza ve ek tedbirlere rağmen, hala sokakta karantina ihlali yapan ve maske takmayanların bulunmayışı herkesi şaşırtıyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele,  tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürüyor.  Salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler doğrultusunda bir süredir günlük olarak uygulanan denetimler, bütün illerde olduğu gibi Kocaeli’nde de aralıksız olarak sürüyor. Ancak yapılan tüm uyarılar, alınan ek tedbirler ve arttırılan cezalara rağmen, hala yapılan denetimlerde bu tedbirlere uymayanların sayısındaki fazlalık, herkesi şaşırtıyor. Özellikle karantina ihlali yapanlara idari para cezasının yanı sıra, KYK yurtlarında tutulma ve burada kaldıkları süreçteki masrafların kendi ceplerinden ödetilmesi kararına rağmen hala yapılan denetimlerde bu ihlali yapanlara rastlamak herkesi daha da şaşırtıyor. 217 KİŞİYE İDARİ CEZA Koronavirüs denetimleri  kapsamında Kocaeli’nde Pazartesi günü  bin 461 iş yeri denetlenirken, 20 bin 197 şahısa kimlik kontrolü yapıldı. Kocaeli genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, karantina ihlali yapan 17, sosyal mesafe kuralına uymayan 6  ve  maske takmayan  194 olmak üzere  217 kişiye  idari   para cezası uygulanırken,  ayrıca  yapılan kimlik kontrollerinde, çeşitli suçlardan arandığı   tespit edilen  44  kişi  yakalandı.
Koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek amacıyla gerçekleştirilen denetimler aralıksız devam ederken, arttırılan denetim, uygulanan ceza ve ek tedbirlere rağmen, hala sokakta karantina ihlali yapan ve maske takmayanların bulunmayışı herkesi şaşırtıyor.

Koronavirüs salgını ile mücadele,  tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sürüyor.  Salgının yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbirler doğrultusunda bir süredir günlük olarak uygulanan denetimler, bütün illerde olduğu gibi Kocaeli’nde de aralıksız olarak sürüyor. Ancak yapılan tüm uyarılar, alınan ek tedbirler ve arttırılan cezalara rağmen, hala yapılan denetimlerde bu tedbirlere uymayanların sayısındaki fazlalık, herkesi şaşırtıyor. Özellikle karantina ihlali yapanlara idari para cezasının yanı sıra, KYK yurtlarında tutulma ve burada kaldıkları süreçteki masrafların kendi ceplerinden ödetilmesi kararına rağmen hala yapılan denetimlerde bu ihlali yapanlara rastlamak herkesi daha da şaşırtıyor.

217 KİŞİYE İDARİ CEZA

Koronavirüs denetimleri  kapsamında Kocaeli’nde Pazartesi günü  bin 461 iş yeri denetlenirken, 20 bin 197 şahısa kimlik kontrolü yapıldı. Kocaeli genelinde gerçekleştirilen denetimlerde, karantina ihlali yapan 17, sosyal mesafe kuralına uymayan 6  ve  maske takmayan  194 olmak üzere  217 kişiye  idari   para cezası uygulanırken,  ayrıca  yapılan kimlik kontrollerinde, çeşitli suçlardan arandığı   tespit edilen  44  kişi  yakalandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.