CHP ADAYI İŞERİ ‘’BİZİM AMACIMIZ HİZMET ETMEK’’

Asayiş 28.01.2019 - 13:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP ADAYI İŞERİ ‘’BİZİM AMACIMIZ HİZMET ETMEK’’

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşerive ekibi TÜM Emekli-Sen kahvaltısına katıldı

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve parti üyeleri, TÜM Emekli-Sen Gölcük Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı. TÜM Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen'in de dahil olduğu etkinlikte emeklilerin hakları ve daha iyi koşulların nasıl sağlanacağı konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan Emekli-Sen Gölcük Şube Başkanı Ahmet Kasımoğlu “Bu dayanışma gününde bizleri yalnız bırakmayan il dışından gelen buradan katılan tüm üyelerimize ve Genel Başkanımız Veli Beysülen’e teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu. Bizim amacımız hizmet etmek Söz alan aday İsmet İşeri “Önemli olan bir araya gelmek, dayanışma içerisinde olmaktır. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor, amacına uygun bir basın açıklamasından ötürü arkadaşlarımız saatlerce yargılandı. Terörü lanetliyoruz, emekli maaşları daha adil daha geçinilebilir olmasını istiyoruz dediler. Kendimizin, vatandaşımızın hakkını savunamaz bir konuma geldik. Önümüzde çok önemli bir süreç var, halkın hakkını savunmak önce yerelde başlar. Bizler de çıktığımız bu yolda esnafıyla, çalışanıyla, emeklisiyle hep beraber olalım diyoruz. Bizim amacımız hizmet etmek” dedi Yerel seçim demokrasiyi kurmanın bir aracıdır Aday İşeri’den sonra söz alan Başkan Veli Beysülen “Başkan adayımızın da söylediği gibi bizlerde son yıllarda Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurguluyoruz. Mağduru oynayanlar iktidar olduktan sonra başkalarını mağdur etmeye, haklarını çiğnemeye başladılar. İçinde yaşadığımız ekonomik kriz nüfusun yüzde 99’unu mağdur ediyor. Yüzde birin sebep olduğu faturayı geriye kalan kısım ödüyor. Dolayısıyla bu krizin faturasını ödememek için çok ciddi bir mücadele vermek gerekiyor. Türkiye 31 Mart’ta bir yerel seçime gidiyor adı üzerinde yerel ama demokrasiyi kurmanın bir aracıdır. Gölcük’te oluşacak sosyal demokrat bir yönetimin buradaki halkın söz sahibi olduğu bir anlayış olacaktır” ifadelerini kullandı.
CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşerive ekibi TÜM Emekli-Sen kahvaltısına katıldı

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve parti üyeleri, TÜM Emekli-Sen Gölcük Şubesi tarafından düzenlenen dayanışma kahvaltısına katıldı. TÜM Emekli-Sen Genel Başkanı Veli Beysülen'in de dahil olduğu etkinlikte emeklilerin hakları ve daha iyi koşulların nasıl sağlanacağı konuşuldu. Açılış konuşmasını yapan Emekli-Sen Gölcük Şube Başkanı Ahmet Kasımoğlu “Bu dayanışma gününde bizleri yalnız bırakmayan il dışından gelen buradan katılan tüm üyelerimize ve Genel Başkanımız Veli Beysülen’e teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

Bizim amacımız hizmet etmek

Söz alan aday İsmet İşeri “Önemli olan bir araya gelmek, dayanışma içerisinde olmaktır. Ülkemiz önemli bir süreçten geçiyor, amacına uygun bir basın açıklamasından ötürü arkadaşlarımız saatlerce yargılandı. Terörü lanetliyoruz, emekli maaşları daha adil daha geçinilebilir olmasını istiyoruz dediler. Kendimizin, vatandaşımızın hakkını savunamaz bir konuma geldik. Önümüzde çok önemli bir süreç var, halkın hakkını savunmak önce yerelde başlar. Bizler de çıktığımız bu yolda esnafıyla, çalışanıyla, emeklisiyle hep beraber olalım diyoruz. Bizim amacımız hizmet etmek” dedi

Yerel seçim demokrasiyi kurmanın bir aracıdır

Aday İşeri’den sonra söz alan Başkan Veli Beysülen “Başkan adayımızın da söylediği gibi bizlerde son yıllarda Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurguluyoruz. Mağduru oynayanlar iktidar olduktan sonra başkalarını mağdur etmeye, haklarını çiğnemeye başladılar. İçinde yaşadığımız ekonomik kriz nüfusun yüzde 99’unu mağdur ediyor. Yüzde birin sebep olduğu faturayı geriye kalan kısım ödüyor. Dolayısıyla bu krizin faturasını ödememek için çok ciddi bir mücadele vermek gerekiyor. Türkiye 31 Mart’ta bir yerel seçime gidiyor adı üzerinde yerel ama demokrasiyi kurmanın bir aracıdır. Gölcük’te oluşacak sosyal demokrat bir yönetimin buradaki halkın söz sahibi olduğu bir anlayış olacaktır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.