LASTİK İŞ

CHP ADAYI İŞERİ ''GÖLCÜK'Ü ALMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK''

Asayiş 29.01.2019 - 18:01, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP ADAYI İŞERİ ''GÖLCÜK'Ü ALMAK ÜZERE YOLA ÇIKTIK''

Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir ve Belediye Başkan adayları Asya Otel’de gerçekleşen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

CHP İl Örgütü ve İYİ Parti İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Kocaeli Büyükşehir adayı ve 12 ilçenin başkan adayları tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Millet İttifakı’nın ortak adayı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, belediye başkan adayları ve ilçe başkanları katıldı. Aday tanıtımında konuşan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı.   Gölcük’ü almak üzere yola çıktık Toplantıda söz alan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri  “ Tersane komutanlığında üç bin, Ford’da yedi bin toplamda on bin işçiyi istihdam eden Kocaeli’nin Türkiye’nin hatta dünyanın en stratejik konumuna sahip bir donanma kenti ama maalesef bu donanma kenti yakışır, yaraşır bir görüntüsünden gittikçe uzaklaştı. Gölcük’ün girişindeki Yavuz zırhlısının pervanesiyle Donanma kenti olunmuyor. O açıdan biz Gölcük’ü almak üzere yola çıktık” Hesap adamıyım, hesabımı iyi yaptım Sözlerine devam eden İşeri “Ben İsmet İşeri 1.6.1984 yılından itibaren Gölcük’te mali müşavirlik yapmaktayım. Mesleki odam da yıllarca başkan yardımcılığı yaptım. Kendisini de saygıyla anıyorum Erdem Şenol kendisinden çok şeyler öğrendim. Meclis başkanlığı yaptım. Hep siyasetin içinde bulundum. Niçin bulundum; çocuklarımın, torunlarımın geleceği için o umut ışığını gördüm. Hesap adamıyım, hesabımı iyi yaptım. Turan Dumlu’yla vurduk, İsmet İşeri’yle yıkacağız Allah’ın izniyle” dedi.   Değişim artık çok yakın Toplantıda seslenen bir diğer isim Fatma Kaplan Hürriyet “ Bu kent ne yazık ki tümüyle ilçelerimiz ve büyükşehir nezdinde ortak akılla, ortak kültürle yönetilmiyor. Hep ben bilirim edalarıyla nasıl olsa vatandaş oy veriyor şımarıklığıyla, 13-0’ında vermiş olduğu bir ne yazık ki halkı dinlememe ve kaynakları doğru kullanmama anlayışıyla bu kente gerçekten yazık oluyor. Değişim artık çok yakın, hep söylediğimiz bir şey var. Gülümse İzmit, Gülümse Kocaeli, Gülümse tüm ilçelerimiz Mart’ın sonu bahar, daha aydınlık günler bizleri bekliyor diyorum.
Millet İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir ve Belediye Başkan adayları Asya Otel’de gerçekleşen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

CHP İl Örgütü ve İYİ Parti İl Teşkilatı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Kocaeli Büyükşehir adayı ve 12 ilçenin başkan adayları tanıtıldı. Gerçekleşen toplantıya CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, Millet İttifakı’nın ortak adayı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, belediye başkan adayları ve ilçe başkanları katıldı. Aday tanıtımında konuşan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri yaptığı konuşma ile büyük alkış aldı.

 

Gölcük’ü almak üzere yola çıktık

Toplantıda söz alan CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri  “ Tersane komutanlığında üç bin, Ford’da yedi bin toplamda on bin işçiyi istihdam eden Kocaeli’nin Türkiye’nin hatta dünyanın en stratejik konumuna sahip bir donanma kenti ama maalesef bu donanma kenti yakışır, yaraşır bir görüntüsünden gittikçe uzaklaştı. Gölcük’ün girişindeki Yavuz zırhlısının pervanesiyle Donanma kenti olunmuyor. O açıdan biz Gölcük’ü almak üzere yola çıktık”

Hesap adamıyım, hesabımı iyi yaptım

Sözlerine devam eden İşeri “Ben İsmet İşeri 1.6.1984 yılından itibaren Gölcük’te mali müşavirlik yapmaktayım. Mesleki odam da yıllarca başkan yardımcılığı yaptım. Kendisini de saygıyla anıyorum Erdem Şenol kendisinden çok şeyler öğrendim. Meclis başkanlığı yaptım. Hep siyasetin içinde bulundum. Niçin bulundum; çocuklarımın, torunlarımın geleceği için o umut ışığını gördüm. Hesap adamıyım, hesabımı iyi yaptım. Turan Dumlu’yla vurduk, İsmet İşeri’yle yıkacağız Allah’ın izniyle” dedi.

 

Değişim artık çok yakın

Toplantıda seslenen bir diğer isim Fatma Kaplan Hürriyet “ Bu kent ne yazık ki tümüyle ilçelerimiz ve büyükşehir nezdinde ortak akılla, ortak kültürle yönetilmiyor. Hep ben bilirim edalarıyla nasıl olsa vatandaş oy veriyor şımarıklığıyla, 13-0’ında vermiş olduğu bir ne yazık ki halkı dinlememe ve kaynakları doğru kullanmama anlayışıyla bu kente gerçekten yazık oluyor. Değişim artık çok yakın, hep söylediğimiz bir şey var. Gülümse İzmit, Gülümse Kocaeli, Gülümse tüm ilçelerimiz Mart’ın sonu bahar, daha aydınlık günler bizleri bekliyor diyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.