CHP ADAYI İŞERİ ''HERKESE UMUT KAPISI OLACAĞIZ''

Asayiş 24.01.2019 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP ADAYI İŞERİ ''HERKESE UMUT KAPISI OLACAĞIZ''

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve parti üyeleri Özel Tuba Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri seçim çalışmalarına kapsamında Değirmendere’de bulunan Özel Tuba Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine giderek eğitim gören her yaş grubu için olası Belediye Başkanlığı’nda neler yapılabileceğini konuştu. Bu tarz problemi olan gençleri hayattan koparmanın yanlış olduğunu ifade eden İşeri “Hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz ancak bu sorunlarla mücadele eden her yaştan insanı sosyal hayata kazandırmalıyız. Bugün Özel Tuba Aydın’dan başladık ve sırasıyla benzer kuruluşları gezerek desteğimizi gösterip isteklerini dinleyeceğiz” dedi. Herkese umut kapısı olacağız Sözlerine devam eden İşeri “Müdürümüz Niyazi Kural ile çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Bir iş içerisine girişecekseniz öncelikle o işi profesyonel anlamda yapan insanlarla görüşeceksiniz. Bizler de bu düşünceyle çıktığımız bu yolda; öğrenme güçlüğü çeken, mentalretardasyon, yaygın bilimsel bozukluklar gibi birçok problemin büyük ölçüde geride bırakılarak sosyal hayata dönüş hatta çalışma hayatına girişin söz konusu olduğunu gördük. Bu bağlamda ailelerimiz ile bir araya gelerek sosyal etkinliklerde yardımcı olacağımızın sözünü verdik. Kimseyi göz ardı etmeksizin çalışacağız herkese umut kapısı olacağız” dedi. Tek dileğimiz onlara ulaşmak Kurum Müdürü Niyazi Kural “Dünya alarmda otizm ve downsendromu yükselişte olması sonucu iki çocuktan bir tanesinin bu problemlerle dünyaya geleceği ön görülmekte. Amacımız ve arzumuz, ailelerin bizlere ulaşmasını sağlayarak bu sorunlarla mücadele eden her yaştan insanı sosyal hayata kazandırmaktır. Konuşma güçlüğü çeken çocukların düzgün bir eğitimle okuma seviyesine yükseltilebilir gerçeği ortada, benzer sorunlarla mücadele edip şuan sosyal hayata, hatta iş hayatına giren örneklerde mevcut. Tek dileğimiz onlara ulaşmak” şeklinde konuştu.
Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve parti üyeleri Özel Tuba Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri seçim çalışmalarına kapsamında Değirmendere’de bulunan Özel Tuba Aydın Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezine giderek eğitim gören her yaş grubu için olası Belediye Başkanlığı’nda neler yapılabileceğini konuştu. Bu tarz problemi olan gençleri hayattan koparmanın yanlış olduğunu ifade eden İşeri “Hayatın bize ne getireceğini bilemeyiz ancak bu sorunlarla mücadele eden her yaştan insanı sosyal hayata kazandırmalıyız. Bugün Özel Tuba Aydın’dan başladık ve sırasıyla benzer kuruluşları gezerek desteğimizi gösterip isteklerini dinleyeceğiz” dedi.

Herkese umut kapısı olacağız

Sözlerine devam eden İşeri “Müdürümüz Niyazi Kural ile çok verimli bir sohbet gerçekleştirdik. Bir iş içerisine girişecekseniz öncelikle o işi profesyonel anlamda yapan insanlarla görüşeceksiniz. Bizler de bu düşünceyle çıktığımız bu yolda; öğrenme güçlüğü çeken, mentalretardasyon, yaygın bilimsel bozukluklar gibi birçok problemin büyük ölçüde geride bırakılarak sosyal hayata dönüş hatta çalışma hayatına girişin söz konusu olduğunu gördük. Bu bağlamda ailelerimiz ile bir araya gelerek sosyal etkinliklerde yardımcı olacağımızın sözünü verdik. Kimseyi göz ardı etmeksizin çalışacağız herkese umut kapısı olacağız” dedi.

Tek dileğimiz onlara ulaşmak

Kurum Müdürü Niyazi Kural “Dünya alarmda otizm ve downsendromu yükselişte olması sonucu iki çocuktan bir tanesinin bu problemlerle dünyaya geleceği ön görülmekte. Amacımız ve arzumuz, ailelerin bizlere ulaşmasını sağlayarak bu sorunlarla mücadele eden her yaştan insanı sosyal hayata kazandırmaktır. Konuşma güçlüğü çeken çocukların düzgün bir eğitimle okuma seviyesine yükseltilebilir gerçeği ortada, benzer sorunlarla mücadele edip şuan sosyal hayata, hatta iş hayatına giren örneklerde mevcut. Tek dileğimiz onlara ulaşmak” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.