CHP ADAYI İŞERİ ‘’İLÇEMİZE YAKIŞIR İŞLER YAPACAĞIZ’’

Asayiş 26.01.2019 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP ADAYI İŞERİ ‘’İLÇEMİZE YAKIŞIR İŞLER YAPACAĞIZ’’

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi girilmedik dükkan, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar her noktayı değerlendiren İsmet İşeri Gölcük halkının sorunlarını ve isteklerini tek tek dinliyor. Halktan olumlu tepkiler gören İşeri “İnsanlar arasında ismimiz oldukça yaygın hale gelmiş ancak biz her vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz. Bunun için de sabah akşam demeden sahalardayız ve çalışıyoruz” dedi. İlçemize yakışır işler yapacağız Sözlerine devam eden İşeri “Bizim kapımız açık olacak, vatandaş gelip rahatlıkla derdini anlatabilecek. İçerideki dışarıda bekleyeni görecek, dışardaki içerde oturanı. Bu sayede her insanımıza ulaşarak onlarla ilgilenebileceğiz. Gölcük’ün her noktasına ulaşma hedefiyle çıktığımız bu yolda birçok istek ve sorun dinliyoruz. Esnafımızın durumu kötü vatandaş pazar yapamıyor. Projelerimiz ile bu ibreyi tersine çevireceğiz. Spor, sanat, eğitim gibi her alanda ilçemize yakışır işler yapacağız”
CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri esnaf ve halkla buluşmaya devam ediyor

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri ve ekibi girilmedik dükkan, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalarına devam ediyor. Ulaşlı’dan Yazlık’a kadar her noktayı değerlendiren İsmet İşeri Gölcük halkının sorunlarını ve isteklerini tek tek dinliyor. Halktan olumlu tepkiler gören İşeri “İnsanlar arasında ismimiz oldukça yaygın hale gelmiş ancak biz her vatandaşımıza ulaşmak istiyoruz. Bunun için de sabah akşam demeden sahalardayız ve çalışıyoruz” dedi.

İlçemize yakışır işler yapacağız

Sözlerine devam eden İşeri “Bizim kapımız açık olacak, vatandaş gelip rahatlıkla derdini anlatabilecek. İçerideki dışarıda bekleyeni görecek, dışardaki içerde oturanı. Bu sayede her insanımıza ulaşarak onlarla ilgilenebileceğiz. Gölcük’ün her noktasına ulaşma hedefiyle çıktığımız bu yolda birçok istek ve sorun dinliyoruz. Esnafımızın durumu kötü vatandaş pazar yapamıyor. Projelerimiz ile bu ibreyi tersine çevireceğiz. Spor, sanat, eğitim gibi her alanda ilçemize yakışır işler yapacağız”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.