LASTİK İŞ
ismail

CHP Adayı İşeri “Öncelikli hedefimiz Kadınlarımız ve Gençlerimiz”

Asayiş 13.02.2019 - 19:02, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP Adayı İşeri “Öncelikli hedefimiz Kadınlarımız ve Gençlerimiz”

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Meclis üyeleri Murat Yazıcıoğlu ve Özgür Yılmaz ile birlikte parti üyeleri Yunus Emre Mahallesinde esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. İsminin erken açıklanmasıyla Gölcük'ü karış karış gezen İsmet İşeri ve ekibi ikinci turlara başladı.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Meclis üyeleri Murat Yazıcıoğlu ve Özgür Yılmaz ile birlikte parti üyeleri Yunus Emre Mahallesinde esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. İsminin erken açıklanmasıyla Gölcük'ü karış karış gezen İsmet İşeri ve ekibi ikinci turlara başladı. Yaklaşan seçimler ile birlikte hızını arttıran İşeri dün Yunus Emre Mahallesindeki yaşayanlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Her vatandaşı dinleyerek ve notlarını alarak devam eden İşeri “Gece gündüze demeden Gölcük'ü bir ucundan bir ucuna gezdik ancak yeterli değil elini sıkmadığımız isteklerini dinlemediğimiz bir vatandaşımız kalmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. Doğru çözümleri yaratmamızda etkili bir rol oynayacak Öncelikli hedefimiz kadınlarımız ve gençlerimiz, bir toplumun yapı taşını ve geleceğini oluşturanlar iş ve istihdam sahibi olmalıdır. Onlara yaratacağımız alanlarla beraber Gölcük daha güçlü bir ekonomik yapının yanı sıra birbirine daha da kenetlenecek. Kuracağımız mahalle ve esnaf toplantıları ile vatandaşı yerinde dinleyip doğru çözümleri yaratmamızda etkili bir rol oynayacak. Tepeden inme projelerle değil yerinde doğru hamlelerle yönetim anlayışı sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.
CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Meclis üyeleri Murat Yazıcıoğlu ve Özgür Yılmaz ile birlikte parti üyeleri Yunus Emre Mahallesinde esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. İsminin erken açıklanmasıyla Gölcük'ü karış karış gezen İsmet İşeri ve ekibi ikinci turlara başladı.

CHP Gölcük Belediye Başkan adayı İsmet İşeri, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, Meclis üyeleri Murat Yazıcıoğlu ve Özgür Yılmaz ile birlikte parti üyeleri Yunus Emre Mahallesinde esnaf ve vatandaşı dinlemeye devam ediyor. İsminin erken açıklanmasıyla Gölcük'ü karış karış gezen İsmet İşeri ve ekibi ikinci turlara başladı. Yaklaşan seçimler ile birlikte hızını arttıran İşeri dün Yunus Emre Mahallesindeki yaşayanlarla bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Her vatandaşı dinleyerek ve notlarını alarak devam eden İşeri “Gece gündüze demeden Gölcük'ü bir ucundan bir ucuna gezdik ancak yeterli değil elini sıkmadığımız isteklerini dinlemediğimiz bir vatandaşımız kalmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
Doğru çözümleri yaratmamızda etkili bir rol oynayacak
Öncelikli hedefimiz kadınlarımız ve gençlerimiz, bir toplumun yapı taşını ve geleceğini oluşturanlar iş ve istihdam sahibi olmalıdır. Onlara yaratacağımız alanlarla beraber Gölcük daha güçlü bir ekonomik yapının yanı sıra birbirine daha da kenetlenecek. Kuracağımız mahalle ve esnaf toplantıları ile vatandaşı yerinde dinleyip doğru çözümleri yaratmamızda etkili bir rol oynayacak. Tepeden inme projelerle değil yerinde doğru hamlelerle yönetim anlayışı sergileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.