LASTİK İŞ
ismail

CHP BİN ADET AŞURE DAĞITTI

Kocaeli 07.10.2017 - 13:22, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP BİN ADET AŞURE DAĞITTI

CHP Kocaeli il Örgütü, muharrem ayı nedeniyle il binası önünde aşure dağıttı. Yaklaşık bin kişilik aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra partililer de katılım gösterdi.

PARTİLİLER YOĞUN KATILIM SAĞLADI Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen aşure dağıtım etkinliğine İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Harun Yıldızlı, Adnan Tok, Selim Bilgin, Naim Keskin, Hakkı Koçak, Hasan Akar, Gökhan Ercan, Bilgi Dehmen, Hikmet Koçoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür ve yönetimi, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Meclis üyeleri Ercan Umutlu ve Aliye Hale Meriç ve partililer katıldı. Yaklaşık bin aşure Fethiye Caddesindeki esnafa ve vatandaşa dağıtıldı. BİRLİK BERABERLİK TEMENNİSİNDE BULUNDU Aşure dağıtım etkinliğinde kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıyoruz. Muharrem Ayı'nın ülkemize birlik beraberlik, huzur, kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Bir arada yaşayabileceğimiz demokratik ve özgür bir Türkiye hayal ediyoruz. Sorunları çözülmüş, problemleri olmayan, bir arada durabilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Muharrem Ayı'nın da inşallah bütün bunlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Etkinliğimize katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “ ifadelerini kullandı.  
CHP Kocaeli il Örgütü, muharrem ayı nedeniyle il binası önünde aşure dağıttı. Yaklaşık bin kişilik aşure dağıtımının gerçekleştiği etkinliğe İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri, kadın ve gençlik kollarının yanı sıra partililer de katılım gösterdi.

PARTİLİLER YOĞUN KATILIM SAĞLADI

Muharrem ayı dolayısıyla gerçekleşen aşure dağıtım etkinliğine İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, il yöneticileri Harun Yıldızlı, Adnan Tok, Selim Bilgin, Naim Keskin, Hakkı Koçak, Hasan Akar, Gökhan Ercan, Bilgi Dehmen, Hikmet Koçoğlu, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür ve yönetimi, Gençlik Kolları İl Başkanı Murat Erinç ve yönetimi, İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya, İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Meclis üyeleri Ercan Umutlu ve Aliye Hale Meriç ve partililer katıldı. Yaklaşık bin aşure Fethiye Caddesindeki esnafa ve vatandaşa dağıtıldı.

BİRLİK BERABERLİK TEMENNİSİNDE BULUNDU

Aşure dağıtım etkinliğinde kısa bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıyoruz. Muharrem Ayı'nın ülkemize birlik beraberlik, huzur, kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Bir arada yaşayabileceğimiz demokratik ve özgür bir Türkiye hayal ediyoruz. Sorunları çözülmüş, problemleri olmayan, bir arada durabilen bir Türkiye'ye ihtiyacımız var. Muharrem Ayı'nın da inşallah bütün bunlara vesile olmasını temenni ediyoruz.  Etkinliğimize katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz “ ifadelerini kullandı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.