LASTİK İŞ
ismail

CHP BİR AKADEMİSYEN KAZANDI

Asayiş 17.11.2017 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP BİR AKADEMİSYEN KAZANDI

Bir yandan 2 Aralık Cumartesi günü yapacağı ilçe kongrerisine, bir yandan da 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir yandan da gücüne güç katmaya devam ediyor. Akademisyen Sebat Çavuş, önceki akşam CHP’ye üye olarak CHP ailesine katıldı

ÇAVUŞ’UN ROZERTİNİ İŞERİ TAKTI 2019 seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan CHP Gölcük İlçe Örgütü, geçmiş seçimlerde yapılan hataları yeniden tekrarlamamak adına, ince eleyip sık dokuyor.  CHP ilçe örgütü önceki akşam oldukça hareketli saatler yaşadı. Önce CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin basın toplantısı, ardından çok ciddi bir ismin CHP’ye katılması oldu. Bir yandan 2 Aralık Cumartesi günü yapacağı ilçe kongrerisine, bir yandan da 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanan, CHP Gölcük İlçe Örgütü, bir yandan da gücüne güç katmaya devam ediyor. Akademisyen Sebat Çavuş, önceki akşam CHP’ye üye olarak CHP ailesine katıldı. Çavuş’un rozetini takan Başkan İşeri, “Sebat Çavuş arkadaşımızı bu kararından dolayı tebrik ediyor, ailemize hoşgeldin diyorum” dedi. CHP’ye yeni üye olan Çavuş ise, “Kısmet bugüneymiş. Daha önceden de CHP’ye üye olmak fikri hep aklımda vardı. Bu büyük ailenenin içinde olmaktan ve bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 
Bir yandan 2 Aralık Cumartesi günü yapacağı ilçe kongrerisine, bir yandan da 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bir yandan da gücüne güç katmaya devam ediyor. Akademisyen Sebat Çavuş, önceki akşam CHP’ye üye olarak CHP ailesine katıldı

ÇAVUŞ’UN ROZERTİNİ İŞERİ TAKTI

2019 seçimlerine oldukça iddialı hazırlanan CHP Gölcük İlçe Örgütü, geçmiş seçimlerde yapılan hataları yeniden tekrarlamamak adına, ince eleyip sık dokuyor.  CHP ilçe örgütü önceki akşam oldukça hareketli saatler yaşadı. Önce CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin basın toplantısı, ardından çok ciddi bir ismin CHP’ye katılması oldu. Bir yandan 2 Aralık Cumartesi günü yapacağı ilçe kongrerisine, bir yandan da 2019 yılında yapılacak olan seçimlere hazırlanan, CHP Gölcük İlçe Örgütü, bir yandan da gücüne güç katmaya devam ediyor. Akademisyen Sebat Çavuş, önceki akşam CHP’ye üye olarak CHP ailesine katıldı. Çavuş’un rozetini takan Başkan İşeri, “Sebat Çavuş arkadaşımızı bu kararından dolayı tebrik ediyor, ailemize hoşgeldin diyorum” dedi.

CHP’ye yeni üye olan Çavuş ise, “Kısmet bugüneymiş. Daha önceden de CHP’ye üye olmak fikri hep aklımda vardı. Bu büyük ailenenin içinde olmaktan ve bu büyük ailenin bir ferdi olmaktan dolayı son derece mutluyum” dedi. Haber: Yılmaz DEĞİRMENCİ. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.