CHP’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI !

Asayiş 16.12.2015 - 16:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP’DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI !

CHP Gölcük İlçe Örgütü kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi 29 Kasım’da gerçekleştirdikleri İlçe kongresinin ardından ilk haftalık toplantılarını geçtiğimiz akşam parti binalarında gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda belirlenen görev dağılımı listesini de kamuoyu’na açıkladı. 29 Kasım’da demokratik bir havada gerçekleştirilen ilçe kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri geçtiğimiz akşam yeni yönetimi ile birlikte haftalık toplantısını gerçekleştirdi. İşeri, “Bizler ülkemiz için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz” Başkan İşeri, toplantıda yaptığı konuşmada, “Biraz önce aldığımız haberle gerçekten çok üzüldük. Partimizin emektarlarından, eski ilçe başkanımız Eczacı Lütfü Onat’ı ne yazık ki kaybettik. Mekanı Cennet Olsun. Bu akşam Kongre sonrası ilk haftalık toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bize güvenerek yeniden bu görevi veren değerli partililerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler önümüzdeki 3 yıl 3 ay boyunca partimizi iktidara taşımak için çok çalışacağız. CHP Gölcük İlçe Örgütü olarak arkadaşlarımızın görev dağılımını yaptık. Başkanlığını yaptığımız partimizde bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız. Çünkü bizler vatanımızı çok seviyoruz.” Görev dağılımı belli oldu Başkan İşeri, yeni yönetiminde yer alan isimlerin görevlerinin şu şekilde olduğunu belirtti; Başkan İsmet İşeri, Başkan Yardımcısı (Örgütlenmeden Sorumlu) Murat Ağacan Başkan Yardımcısı (Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu) Ümit Doğu Cinemre İlçe Sekreteri Metin Kaya İlçe Saymanı Arzu Toy İlçe Eğitim Sekreteri Beyza Türengül Basın Halkla İlişkilerden Sorumlu Üye Volkan Çetin Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu Üye Dursun genç Emek Bürodan Sorumlu Üye Yusuf Sirmen Bilişim Sorumlusu- STK’lardan Sorumlu Üye Murat Korkmaz Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Üye Hüseyin Köroğlu Kültür, Sanat ve Etkinliklerden Sorumlu Üye Seçkin Saraç Sağlık İşlerinden Sorumlu İlknur Özgenç Emeklilerden Sorumlu Üye Osman Şenol Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Üye Engin Yasin Uzuner Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Üye Gamze Sözen Yönetim Kurulu Üyesi Berna Ök
CHP Gölcük İlçe Örgütü kongre sonrası ilk toplantısını gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi 29 Kasım’da gerçekleştirdikleri İlçe kongresinin ardından ilk haftalık toplantılarını geçtiğimiz akşam parti binalarında gerçekleştirdi. Başkan İşeri, toplantıda belirlenen görev dağılımı listesini de kamuoyu’na açıkladı.

29 Kasım’da demokratik bir havada gerçekleştirilen ilçe kongresinde yeniden Başkanlığa seçilen CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri geçtiğimiz akşam yeni yönetimi ile birlikte haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

İşeri, “Bizler ülkemiz için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyiz”

Başkan İşeri, toplantıda yaptığı konuşmada, “Biraz önce aldığımız haberle gerçekten çok üzüldük. Partimizin emektarlarından, eski ilçe başkanımız Eczacı Lütfü Onat’ı ne yazık ki kaybettik. Mekanı Cennet Olsun. Bu akşam Kongre sonrası ilk haftalık toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Bize güvenerek yeniden bu görevi veren değerli partililerime sonsuz teşekkür ediyorum. Bizler önümüzdeki 3 yıl 3 ay boyunca partimizi iktidara taşımak için çok çalışacağız. CHP Gölcük İlçe Örgütü olarak arkadaşlarımızın görev dağılımını yaptık. Başkanlığını yaptığımız partimizde bizler elimizi taşın altına koymaya hazırız. Çünkü bizler vatanımızı çok seviyoruz.”

Görev dağılımı belli oldu

Başkan İşeri, yeni yönetiminde yer alan isimlerin görevlerinin şu şekilde olduğunu belirtti;

  • Başkan İsmet İşeri,

  • Başkan Yardımcısı (Örgütlenmeden Sorumlu) Murat Ağacan

  • Başkan Yardımcısı (Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu) Ümit Doğu Cinemre

  • İlçe Sekreteri Metin Kaya

  • İlçe Saymanı Arzu Toy

  • İlçe Eğitim Sekreteri Beyza Türengül

  • Basın Halkla İlişkilerden Sorumlu Üye Volkan Çetin

  • Kamu Kurum ve Kuruluşlarından Sorumlu Üye Dursun genç

  • Emek Bürodan Sorumlu Üye Yusuf Sirmen

  • Bilişim Sorumlusu- STK’lardan Sorumlu Üye Murat Korkmaz

  • Esnaf ve Sanatkarlardan Sorumlu Üye Hüseyin Köroğlu

  • Kültür, Sanat ve Etkinliklerden Sorumlu Üye Seçkin Saraç

  • Sağlık İşlerinden Sorumlu İlknur Özgenç

  • Emeklilerden Sorumlu Üye Osman Şenol

  • Sportif Faaliyetlerden Sorumlu Üye Engin Yasin Uzuner

  • Sosyal Etkinliklerden Sorumlu Üye Gamze Sözen

  • Yönetim Kurulu Üyesi Berna Ök
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.