LASTİK İŞ

CHP'DE İL DELEGE LİSTESİ ASKIYA ÇIKTI

Asayiş 30.12.2017 - 15:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DE İL DELEGE LİSTESİ ASKIYA ÇIKTI

Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl kongresinde oy kullanma hakkı bulunan delegelerin listesi bugün askıya çıktı.

2 OCAK SALI GÜNÜNE KADAR ASKIDA KALACAK CHP’de 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan 36. Olağan İl Kongresinde oy kullanma hakkı bulunan, yapılan ilçe kongrelerinde seçilen il kongresi delegelerinin listesi bugün parti il binasında askıya çıktı. Listeyi incelemek isteyenler için il delege listesi 2 Ocak 2018 Salı günü saat 17.30’a kadar askıda kalacak. 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde İl kongresinde oy kullanma hakkı bulunan delegelerin listesi bugün askıya çıktı.

2 OCAK SALI GÜNÜNE KADAR ASKIDA KALACAK

CHP’de 7 Ocak 2018 Pazar günü yapılacak olan 36. Olağan İl Kongresinde oy kullanma hakkı bulunan, yapılan ilçe kongrelerinde seçilen il kongresi delegelerinin listesi bugün parti il binasında askıya çıktı. Listeyi incelemek isteyenler için il delege listesi 2 Ocak 2018 Salı günü saat 17.30’a kadar askıda kalacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.