LASTİK İŞ
ismail

CHP'DE ÜÇ AY SONRA KONGRELER BAŞLIYOR

Asayiş 12.04.2019 - 13:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DE ÜÇ AY SONRA KONGRELER BAŞLIYOR

Örgütte yeniden seçim sürecinin başlayacağını söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “3 ay içinde seçime yeniden gitmeyi bekliyoruz. Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar” dedi.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekili Haydar Akar ve il yönetimi, seçim döneminde seslerini halka duyuran basın mensuplarına teşekkür etmek için KYÖD’te bir araya geldi. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Sarıbay, örgütte yeniden seçim sürecinin başlayacağını belirtti.3 ay içinde yeniden seçim olmasını beklediklerini söyleyen Sarıbay, “Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar” dedi. 2 AY SONRA LİSTELER ASKIYA ÇIKAR Seçim dönemine parti olarak yeniden giriyoruz diyen Sarıbay, “Takvim henüz daha gelmedi. Bu parti il başkansız, ilçe başkansızkalmaz bu parti sahipsiz değil. Haziran ayında mahalle delegasyonları seçimini yapacağız. 3 ay içinde seçime yeniden seçime gitmeyi bekliyoruz. Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar. CHP’de hep bir seçim vardır” dedi.
Örgütte yeniden seçim sürecinin başlayacağını söyleyen CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, “3 ay içinde seçime yeniden gitmeyi bekliyoruz. Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar” dedi.

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Milletvekili Haydar Akar ve il yönetimi, seçim döneminde seslerini halka duyuran basın mensuplarına teşekkür etmek için KYÖD’te bir araya geldi. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Sarıbay, örgütte yeniden seçim sürecinin başlayacağını belirtti.3 ay içinde yeniden seçim olmasını beklediklerini söyleyen Sarıbay, “Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar” dedi.

2 AY SONRA LİSTELER ASKIYA ÇIKAR

Seçim dönemine parti olarak yeniden giriyoruz diyen Sarıbay, “Takvim henüz daha gelmedi. Bu parti il başkansız, ilçe başkansızkalmaz bu parti sahipsiz değil. Haziran ayında mahalle delegasyonları seçimini yapacağız. 3 ay içinde seçime yeniden seçime gitmeyi bekliyoruz. Mahalle delegasyonları seçimleri olacak ve daha sonra ilçe başkanlarını belirleyeceğiz. 2 ay sonra listeler askıya çıkar. CHP’de hep bir seçim vardır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.