LASTİK İŞ
ismail

CHP DE YARIŞ KIZIŞIYOR

Asayiş 27.11.2017 - 21:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP DE YARIŞ KIZIŞIYOR

CHP’de 2 Aralık da yapılması beklenen kongre içinde parti içi mücadele hareketlendi.

Geçtiğimiz haftaya kadar kongrede tek aday olarak görünün ilçe başkanı İsmet işeri’nin karşısına Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın’ın aday olarak çıkması, parti içi yarışı hızlandırdı. İki dönemdir ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmet İşeri, 3. Dönem bir kongre daha kazanıp başkanlığa devam isterken, Ertuğrul Akalın’ın çıkışı sürpriz olarak nitelendirilid. Akalın’ın özellikle partinin eski tüfeklerinin desteğini alacağı iddia seilirken, Parti de ciddi bir ağırlığı olan Değirmendereli delegelerden de kendisine çok sayıda oy veren çıkacağı öne sürülüyor…
CHP’de 2 Aralık da yapılması beklenen kongre içinde parti içi mücadele hareketlendi.

Geçtiğimiz haftaya kadar kongrede tek aday olarak görünün ilçe başkanı İsmet işeri’nin karşısına Değirmendere eski belediye başkanı Ertuğrul Akalın’ın aday olarak çıkması, parti içi yarışı hızlandırdı.

İki dönemdir ilçe başkanlığı görevini yürüten İsmet İşeri, 3. Dönem bir kongre daha kazanıp başkanlığa devam isterken, Ertuğrul Akalın’ın çıkışı sürpriz olarak nitelendirilid.

Akalın’ın özellikle partinin eski tüfeklerinin desteğini alacağı iddia seilirken, Parti de ciddi bir ağırlığı olan Değirmendereli delegelerden de kendisine çok sayıda oy veren çıkacağı öne sürülüyor…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.