CHP'DEN BAYAN MUHTARLARA ZİYARET

Gündem 24.10.2020 - 11:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP'DEN BAYAN MUHTARLARA ZİYARET

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, Gölcüklü Kadın muhtarları ziyaret etti.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, Gölcüklü Kadın Muhtarları ziyaret etti. Gölcüklü Kadın Muhtarları muhtarlık binasında ziyaret eden CHP’li Kadınlar, Kadın Muhtarlar ve  tüm Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.  İlçemizin başarılı Kadın Muhtarları ziyaretleri için Başkan İşeri ve Yönetimine teşekkür etti.   Kadınların olduğu yerde başarı vardır CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘Ziyaret isteğimizi kırmadığınızdan ötürü size yönetimim adına teşekkür ediyoruz ve tüm Muhtarlarımızın ve sizin 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü tekrardan kutluyoruz. Unutulmamalı ki kadınların olduğu yerde başarı vardır’ dedi. Başkan İşeri ve Yönetimi, Kadın Muhtarlara çiçek takdim etti. 
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, Gölcüklü Kadın muhtarları ziyaret etti.

CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve Yönetimi, Gölcüklü Kadın Muhtarları ziyaret etti. Gölcüklü Kadın Muhtarları muhtarlık binasında ziyaret eden CHP’li Kadınlar, Kadın Muhtarlar ve  tüm Muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutladı.  İlçemizin başarılı Kadın Muhtarları ziyaretleri için Başkan İşeri ve Yönetimine teşekkür etti.

 

Kadınların olduğu yerde başarı vardır
CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, ‘Ziyaret isteğimizi kırmadığınızdan ötürü size yönetimim adına teşekkür ediyoruz ve tüm Muhtarlarımızın ve sizin 19 Ekim Muhtarlar Gününüzü tekrardan kutluyoruz. Unutulmamalı ki kadınların olduğu yerde başarı vardır’ dedi.
Başkan İşeri ve Yönetimi, Kadın Muhtarlara çiçek takdim etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.