LASTİK İŞ
ismail

CHP'DEN BÜYÜKAKIN'A TEPKİ

Asayiş 14.03.2019 - 18:18, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN BÜYÜKAKIN'A TEPKİ

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ı topa tuttu.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel önceki gün  Gölcüklü işadamları tarafından organize edilen ve İpekhan Restoranda yapılan toplantıya katılım sağlayan Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ın söylediği "Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin bir takım halinde çalışması gerektiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasındaki uyum son derece önemli "  sözüne cevap verdi. Gölcük halkını tehdit ediyor Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel " Uzun yıllardır siyaset yapan birey olarak şaşkınlığımı gizleyemiyorum. 17 yıldır Kocaeli ve Türkiye de  iktidar olan AKP'liler sokakta utanmadan, sıkılmadan yalan söylüyorlar,iftira atıyorlar. Gölcük hepimizin hassasiyet gösterdiği bir ilçe günübirlik ziyaretler yapanlar ne söylediklerine dikkat etsinler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İYİ Partili olsa Başiskele Belediye Başkanı AKP'li  diye hizmet vermeyecek mi? Tahir Büyükakına birileri seçim sandıkta kazanılırı hatırlatsın. Tahir hoca önce seçil'de sonra ahkam kes. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini İYİ Parti adayı hepimizin destek verdiği Serdar Kaman kazanacak.  Aksi olsa bile böyle bir kelime açıkça söylenmez.  Bu düpedüz Gölcük halkına İsmet İşeri'ye oy vermeyin bak hizmet vermem demektir.  Korkunun ecele faydası yok, bu seçimi Gölcük halkıyla beraber Gölcük için kazanacağız. Hiç kimse karnından konuşarak, iftira atarak bu seçimin kaderini değiştiremez. Hiç bir güç tehditle oy devşiremez, devşirmeye kalkışırsa bile karşısında Gölcük halkını bulur. Tahir Büyükakın önce bir seçilsinde Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri'nin projelerine destek olup, olmayacağına sonra karar versin" dedi. Kim kazanırsa kazansın halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına karşılık vermek zorundadır. Biz halkımıza yapacağımız hizmetleri siyaset üstü bir durum olarak görmekteyiz ve ne şartlarda olursa olsun Gölcük’e hizmet edebilmek için çıktık.                                                                                                                     
Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel, Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ı topa tuttu.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel önceki gün  Gölcüklü işadamları tarafından organize edilen ve İpekhan Restoranda yapılan toplantıya katılım sağlayan Cumhur İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın'ın söylediği "Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin bir takım halinde çalışması gerektiğini belirterek Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyeleri arasındaki uyum son derece önemli "  sözüne cevap verdi.
Gölcük halkını tehdit ediyor

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel " Uzun yıllardır siyaset yapan birey olarak şaşkınlığımı gizleyemiyorum. 17 yıldır Kocaeli ve Türkiye de  iktidar olan AKP'liler sokakta utanmadan, sıkılmadan yalan söylüyorlar,iftira atıyorlar. Gölcük hepimizin hassasiyet gösterdiği bir ilçe günübirlik ziyaretler yapanlar ne söylediklerine dikkat etsinler. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İYİ Partili olsa Başiskele Belediye Başkanı AKP'li  diye hizmet vermeyecek mi? Tahir Büyükakına birileri seçim sandıkta kazanılırı hatırlatsın. Tahir hoca önce seçil'de sonra ahkam kes. Kocaeli Büyükşehir Belediyesini İYİ Parti adayı hepimizin destek verdiği Serdar Kaman kazanacak.  Aksi olsa bile böyle bir kelime açıkça söylenmez.  Bu düpedüz Gölcük halkına İsmet İşeri'ye oy vermeyin bak hizmet vermem demektir.  Korkunun ecele faydası yok, bu seçimi Gölcük halkıyla beraber Gölcük için kazanacağız. Hiç kimse karnından konuşarak, iftira atarak bu seçimin kaderini değiştiremez. Hiç bir güç tehditle oy devşiremez, devşirmeye kalkışırsa bile karşısında Gölcük halkını bulur. Tahir Büyükakın önce bir seçilsinde Gölcük Belediye Başkanı İsmet İşeri'nin projelerine destek olup, olmayacağına sonra karar versin" dedi. Kim kazanırsa kazansın halkın taleplerine ve ihtiyaçlarına karşılık vermek zorundadır. Biz halkımıza yapacağımız hizmetleri siyaset üstü bir durum olarak görmekteyiz ve ne şartlarda olursa olsun Gölcük’e hizmet edebilmek için çıktık.

                                                                                                                    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.