CHP'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem 10.01.2020 - 16:19, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel , Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve İlçe yönetimi ile beraber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti.

CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ile beraber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile gazetemizi ziyaret ettiler.  Başkan Fikret Gürel "Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir.  Gölcük’te, kentin çıkarlarını ön planda tutarak, etik haberciliğinizle, kamuoyunu doğru bir biçimde aydınlatan, mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.
CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel , Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve İlçe yönetimi ile beraber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti.

CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ile beraber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeni ile gazetemizi ziyaret ettiler.  Başkan Fikret Gürel "Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir.  Gölcük’te, kentin çıkarlarını ön planda tutarak, etik haberciliğinizle, kamuoyunu doğru bir biçimde aydınlatan, mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni Emine Akboyun yapılan ziyaretten dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.