CHP'DEN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

Asayiş 20.08.2020 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP'DEN GELECEK PARTİSİNE ZİYARET

Cumhuriyet Halk partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürsel ve yönetimi, geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kongresi sonrası, Gelecek Partisi ilçe başkanı seçilen Kadriye Güner'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Gölcük ilçe başkanı KADRİYE Güner; “Biz önceki hafta başarılı bir şekilde kongremizi tamamladık. Bundan sonra üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.  Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız bu coğrafyada en iyi bir şekilde hizmet vermektir” dedi. Sevdamız Gölcük ve Bunun için Elimizden geleni Gölcüklü hemşerilerimizin sorunları ile Dertleri ile Dertlenip Muhalefet Anlayışının Sorunların Çözümüne yönelik Çalışmalar ile en başta hizmet etmek olacak. Hemşerilerimiz Bizleri Takip etsin Kapımız Merkez’e Açık Zor Süreci Tamamladık Kuramazlar Yapamazlar dendi Engellendi biz engelleri aştık bundan sonra Hemşerilerimiz için Sorumluluk üstleneceğiz. Biz Gelecek Partisi Olarak Tam Demokrat bir Partiyiz Artık ideolojilere Saplanmaktan çıkmalıyız. Biz Gelecek Partisi Olarak Gölcük’te Bunu Başardık. DEVAM EDECEĞIZ.   Gölcük Hepimizin Evi bizlerde Bu evin Ailesiyiz Kavgalardan , Tartışmalardan Halkımız yoruldu Ekmek derdinde Aş derdinde Olan Halkımız   Ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Fikret Gürsel Güner; “Tabii ki hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye hizmet vermektir. Biz her ne kadar muhalefetsek de, Gölcük için yapıcı olarak hep bir araya gelmesini çok iyi biliriz. Sizde Hem Genç ve Bayan ilce Başkanı Olarak Gölcük Siyasetine Renk Katacaksınız inancındayım. Amacımız Gölcük'e katkı sağlamaktır. Genel Başkanınız Ahmet Davutoğlu Gerçekten Yaşadıkları ile Gelecek Partisini Çok Büyük Sorumluluk Aldı Bu şartlarda Gelecek Partisini Kurdu Zoru Başardı Gerçekten Sizleri de Tebrik ediyorum. Gölcük’te de Bayan İlçe Başkanı olarak Sorumluluk Almak Cesaret Gerektirir Cumhuriyet Halk partisi OLARAK Bayan İlçe Başkanını Ziyaret etmek Bizleri mutlu etti. Bayanlarımız Siyaset Meydanında Görmek Siyasete Ahlak Getireceği inancındayız.  Bir kez daha Göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.
Cumhuriyet Halk partisi Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürsel ve yönetimi, geçtiğimiz hafta Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kongresi sonrası, Gelecek Partisi ilçe başkanı seçilen Kadriye Güner'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Gelecek Partisi Gölcük ilçe başkanı KADRİYE Güner; “Biz önceki hafta başarılı bir şekilde kongremizi tamamladık. Bundan sonra üzerimize düşen görevimizi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz.
 Bizim amacımız öncelikle yaşadığımız bu coğrafyada en iyi bir şekilde hizmet vermektir” dedi.
Sevdamız Gölcük ve Bunun için Elimizden geleni Gölcüklü hemşerilerimizin sorunları ile Dertleri ile Dertlenip Muhalefet Anlayışının Sorunların Çözümüne yönelik Çalışmalar ile en başta hizmet etmek olacak. Hemşerilerimiz Bizleri Takip etsin Kapımız Merkez’e Açık Zor Süreci Tamamladık Kuramazlar Yapamazlar dendi Engellendi biz engelleri aştık bundan sonra Hemşerilerimiz için Sorumluluk üstleneceğiz.
Biz Gelecek Partisi Olarak Tam Demokrat bir Partiyiz Artık ideolojilere Saplanmaktan çıkmalıyız.
Biz Gelecek Partisi Olarak Gölcük’te Bunu Başardık. DEVAM EDECEĞIZ. 
 Gölcük Hepimizin Evi bizlerde Bu evin Ailesiyiz Kavgalardan , Tartışmalardan Halkımız yoruldu Ekmek derdinde Aş derdinde Olan Halkımız 
 Ardından konuşan Cumhuriyet Halk Partisi ilçe Başkanı Fikret Gürsel Güner; “Tabii ki hepimizin amacı yaşadığımız bölgeye hizmet vermektir. Biz her ne kadar muhalefetsek de, Gölcük için yapıcı olarak hep bir araya gelmesini çok iyi biliriz. Sizde Hem Genç ve Bayan ilce Başkanı Olarak Gölcük Siyasetine Renk Katacaksınız inancındayım. Amacımız Gölcük'e katkı sağlamaktır. Genel Başkanınız Ahmet Davutoğlu Gerçekten Yaşadıkları ile Gelecek Partisini Çok Büyük Sorumluluk Aldı Bu şartlarda Gelecek Partisini Kurdu Zoru Başardı Gerçekten Sizleri de Tebrik ediyorum. Gölcük’te de Bayan İlçe Başkanı olarak Sorumluluk Almak Cesaret Gerektirir Cumhuriyet Halk partisi OLARAK Bayan İlçe Başkanını Ziyaret etmek Bizleri mutlu etti. Bayanlarımız Siyaset Meydanında Görmek Siyasete Ahlak Getireceği inancındayız.  Bir kez daha Göreviniz hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.