CHP’DEN HALIDERE’DE İFTAR

Asayiş 06.06.2018 - 16:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN HALIDERE’DE İFTAR

CHP Gölcük İlçe Örgütü, CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’ın katılımıyla geçtiğimiz akşam Halıdere sahilinde iftar sofrası kurdu. Gerçekleştirilen iftara yoğun katılım oldu.

CHP Gölcük İlçe Örgütü, CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’ın katılımıyla geçtiğimiz akşam Halıdere’de iftar programı gerçekleştirdi. İftara CHP Kocaeli milletvekili adayı Küçükaydın’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, CHP Belediye Meclis üyeleri, partililer ve Halıdere sakinleri katılım gösterdi. İlk konuşmayı yapan CHP Belediye Meclisi Üyesi Necmi Bekar, “Öncelikle bugün beldemizde yapılan iftara böylesine büyük bir katılım gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Halkımızla birlik olduğumuz zaman kazanacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Böylesine güzel bir Ramazan ayında, sizlerle birlikteliğe imza atmaktan çok mutluyuz” dedi. Haklarınızı koruyacağım CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, yaptığı konuşmada, “Sizleri evime davet etmiş gibi hissediyorum. Yanınızda boş sandalye varsa komşunuzu, kardeşinizi yanınıza alın. Halıdere’nin tüm sorunlarını biliyorum. Taş ocağı ile gazeteciyken mücadele verdim. İşsiz kardeşim için, sizler için mücadele verdim. Bana bu izni verirseniz sizin bir evladınız olarak, TBMM’de CHP’nin bir milletvekili olarak Halıdere’nin, Ulaşlı’nın, Ereğli’nin, Karamürsel’in, Değirmendere’nin, Gölcük’ün haklarını savunmak istiyorum. Hizmeti buraya getirmek istiyorum. Halıdereli olarak buraya gelmeyen hizmetten bıktık. Ben evladımı yetiştirdim. Sıra sizin evlatlarınızda diyerek kendi toprağımı doyurmaya geldim. Ben sadece sizlerden destek isteyebilirim. Evladınızı sandığa gittiğiniz zaman unutmayın. Hepinize afiyet olsun” ifadelerini kullandı.
CHP Gölcük İlçe Örgütü, CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’ın katılımıyla geçtiğimiz akşam Halıdere sahilinde iftar sofrası kurdu. Gerçekleştirilen iftara yoğun katılım oldu.

CHP Gölcük İlçe Örgütü, CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın’ın katılımıyla geçtiğimiz akşam Halıdere’de iftar programı gerçekleştirdi. İftara CHP Kocaeli milletvekili adayı Küçükaydın’ın yanı sıra CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi, CHP Belediye Meclis üyeleri, partililer ve Halıdere sakinleri katılım gösterdi. İlk konuşmayı yapan CHP Belediye Meclisi Üyesi Necmi Bekar, “Öncelikle bugün beldemizde yapılan iftara böylesine büyük bir katılım gösteren vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Halkımızla birlik olduğumuz zaman kazanacağımızdan hiçbir şüphemiz yok. Böylesine güzel bir Ramazan ayında, sizlerle birlikteliğe imza atmaktan çok mutluyuz” dedi.

Haklarınızı koruyacağım
CHP Kocaeli milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, yaptığı konuşmada, “Sizleri evime davet etmiş gibi hissediyorum. Yanınızda boş sandalye varsa komşunuzu, kardeşinizi yanınıza alın. Halıdere’nin tüm sorunlarını biliyorum. Taş ocağı ile gazeteciyken mücadele verdim. İşsiz kardeşim için, sizler için mücadele verdim. Bana bu izni verirseniz sizin bir evladınız olarak, TBMM’de CHP’nin bir milletvekili olarak Halıdere’nin, Ulaşlı’nın, Ereğli’nin, Karamürsel’in, Değirmendere’nin, Gölcük’ün haklarını savunmak istiyorum. Hizmeti buraya getirmek istiyorum. Halıdereli olarak buraya gelmeyen hizmetten bıktık. Ben evladımı yetiştirdim. Sıra sizin evlatlarınızda diyerek kendi toprağımı doyurmaya geldim. Ben sadece sizlerden destek isteyebilirim. Evladınızı sandığa gittiğiniz zaman unutmayın. Hepinize afiyet olsun” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.