LASTİK İŞ

CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Asayiş 10.03.2018 - 12:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir ve yönetimini, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi ile Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimine ziyaret ederek başarılar diledi.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir ve yönetimini ziyaret etti.    2019 ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karademir, siyasi yol haritası içerisinde başarı dileklerini sundu. Ülkenin zor bir süreç içerisinde olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri; Bu süreç içerisinde, ülke menfaatine katkı koyacak, ülke çıkarının ön planda tutulacağı hizmetlerin ve çalışmaların önemli olduğuna vurgu yaparak; ‘’2019 seçimlerinin genelde ve yerelde çok önemli bir seçim olduğunu belirtti. Başkan İşeri kongresini yapan ve seçilmiş başkan olan Karademir’e başarılar diledi.   KÜLTÜR KAYNAŞMASI İÇİN ÖNEMLİ CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nu ziyaret ederek, Ocak ayında gerçekleşen 14. Olağan Genel Kongresinde, Bülent Denlikol’dan dönem başkanlığı görevini devralan Bayburtlular Dernek Başkanı Çetin Kocatürk’e, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyarette, derneklerin kültür kaynaşması açısından önemine vurgu yapılarak, ülkemizin her yönüyle geniş bir yelpaze ve renkten oluştuğunu, her kesimden, insanın bir araya gelerek, birlik ve dayanışma içinde olmasının sağlandığı belirtti. Başkan Kocatürk ziyaretten dolayı teşekkür etti.   ESNAF SİZE GÜVENİYOR Daha sonra İsmet İşeri ve yönetimi, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimine ziyarette bulundular. Başkan İşeri, Başkan Kocaman’a Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kongresinin muhteşem bir organizasyon içerisinde gerçekleştirildiğini belirterek; ‘’Esnafın çok yüksek teveccühü ile yeniden seçilmeniz ve güçlenerek kongreden çıkmanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyor başarılar diliyorum’’ dedi. TÜRK BAYRAK’I HEDİYE ETTİ Başkan Kocaman, ‘’Biz hizmeti nimet olarak gördük ve görmekteyiz çok şükür tek düşüncemiz esnafımıza kaliteli hizmeti sunmak ve esnafımızın mutlu olmasıdır. Kurumsal kimliğimizle esnafımız adına atılacak her güzel şey de, biz daima gövdemizle, kalbimizle, inancımızla var olmaya devam edeceğiz. Siyasetçilere saygımız her daim var. Biz hizmetin siyasi olmayan diğer konumunda meslek örgütüyüz. İşimizi seviyoruz. Temsil makamı olan odamızı en iyi şekilde temsil etmeye bir ve beraber olarak güçlü ve çalışkan kadromuzla hizmeti vermeye dur durak demeden devam edeceğiz’’ diye konuştu. Başkan Kocaman, İsmet İşeri ve yönetimine Türk Bayrağı hediye etti.
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Kongrelerini tamamlayan İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir ve yönetimini, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Dönem Başkanı Çetin Kocatürk ve yönetimi ile Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimine ziyaret ederek başarılar diledi.
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Av. Büşra Karademir ve yönetimini ziyaret etti. 
 
2019 ÜLKEMİZ İÇİN ÖNEMLİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karademir, siyasi yol haritası içerisinde başarı dileklerini sundu. Ülkenin zor bir süreç içerisinde olduğunu belirten CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri; Bu süreç içerisinde, ülke menfaatine katkı koyacak, ülke çıkarının ön planda tutulacağı hizmetlerin ve çalışmaların önemli olduğuna vurgu yaparak; ‘’2019 seçimlerinin genelde ve yerelde çok önemli bir seçim olduğunu belirtti. Başkan İşeri kongresini yapan ve seçilmiş başkan olan Karademir’e başarılar diledi.
 
KÜLTÜR KAYNAŞMASI İÇİN ÖNEMLİ
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi, Gölcük Kültür Dernekleri Platformu’nu ziyaret ederek, Ocak ayında gerçekleşen 14. Olağan Genel Kongresinde, Bülent Denlikol’dan dönem başkanlığı görevini devralan Bayburtlular Dernek Başkanı Çetin Kocatürk’e, hayırlı olsun dileğinde bulundular. Ziyarette, derneklerin kültür kaynaşması açısından önemine vurgu yapılarak, ülkemizin her yönüyle geniş bir yelpaze ve renkten oluştuğunu, her kesimden, insanın bir araya gelerek, birlik ve dayanışma içinde olmasının sağlandığı belirtti. Başkan Kocatürk ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 
ESNAF SİZE GÜVENİYOR
Daha sonra İsmet İşeri ve yönetimi, Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimine ziyarette bulundular. Başkan İşeri, Başkan Kocaman’a Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın kongresinin muhteşem bir organizasyon içerisinde gerçekleştirildiğini belirterek; ‘’Esnafın çok yüksek teveccühü ile yeniden seçilmeniz ve güçlenerek kongreden çıkmanız dolayısıyla sizleri tebrik ediyor başarılar diliyorum’’ dedi.
TÜRK BAYRAK’I HEDİYE ETTİ
Başkan Kocaman, ‘’Biz hizmeti nimet olarak gördük ve görmekteyiz çok şükür tek düşüncemiz esnafımıza kaliteli hizmeti sunmak ve esnafımızın mutlu olmasıdır. Kurumsal kimliğimizle esnafımız adına atılacak her güzel şey de, biz daima gövdemizle, kalbimizle, inancımızla var olmaya devam edeceğiz. Siyasetçilere saygımız her daim var. Biz hizmetin siyasi olmayan diğer konumunda meslek örgütüyüz. İşimizi seviyoruz. Temsil makamı olan odamızı en iyi şekilde temsil etmeye bir ve beraber olarak güçlü ve çalışkan kadromuzla hizmeti vermeye dur durak demeden devam edeceğiz’’ diye konuştu.
Başkan Kocaman, İsmet İşeri ve yönetimine Türk Bayrağı hediye etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.