CHP’DEN JANDARMAYA ZİYARET

Gölcük 29.12.2016 - 16:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN JANDARMAYA ZİYARET

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti.  SİZLERİN YANINDAYIZ CHP ilçe Başkkanı ismet İşeri yaptığı konuşmasında, “yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatımız, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiş vaziyettedir. Bu anlamda İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimizi Allahtan rahmet diliyorum. bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi. VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN VARIZ Yüzbaşı Kırca, Başkan İşeri ve yönetimine yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. “Jandarma Teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın güvenliği ve onların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken tedbirleri her zaman alıyoruz, bundan sonrada almaya devam edeceğiz” dedi.
CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti.

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burçak Kırca ziyaret ederek sohbet etti. 

SİZLERİN YANINDAYIZ
CHP ilçe Başkkanı ismet İşeri yaptığı konuşmasında, “yurdumuzun her köşesinde halkımızla iç içe ve büyük özveriyle görev yapmakta olan Jandarma teşkilatımız, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerini gözeten halkın memnuniyetini sağlayan bir görev bilinci ve hizmet anlayışı ile halkımız ile bütünleşmiş vaziyettedir. Bu anlamda İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Tüm şehitlerimizi Allahtan rahmet diliyorum. bizler her zaman sizlerin yanındayız” dedi.

VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENLİĞİ İÇİN VARIZ
Yüzbaşı Kırca, Başkan İşeri ve yönetimine yapmış olduğu ziyaretten dolayı duyduğu teşekkür ederek memnuniyetini dile getirdi. “Jandarma Teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın güvenliği ve onların rahat bir şekilde hayatlarını sürdürebilmeleri için gereken tedbirleri her zaman alıyoruz, bundan sonrada almaya devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.