LASTİK İŞ

CHP’DEN KAYMAKAM VE JANDARMAYA ZİYARET

Asayiş 30.09.2019 - 17:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN KAYMAKAM VE JANDARMAYA ZİYARET

Gölcük ilçemize atanarak göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a hayırlı olsu ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında CHP Gölcük ilçe yönetimi Kaymakam Karabulut'u makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda CHP Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel CHP Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri Özcan ve Belediye Meclis Üyeleri  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular.  Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kaymakam Karabulut; “sizlerin bu nazik ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Bu şirin ilçemiz Gölcük'e atanarak göreve başladım. Bu şirin ilçemizde hep birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimize gönülden inanıyorum. En iyi ve kaliteli hizmet siyasi Parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla birli ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmet vereceğiz” dedi.    JANDARMAYA ZİYARET Ardından CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bir siyesi parti temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Başkan Gürel pati yönetimini tanıştırdıktan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.  CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ardından ilçemizde göreve başlayan Jandarma komutanı teğmen Mahir Sarıdağ'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette memnuniyetini belirten ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana ve arkadaşlarıma onur verdi. Biz ilçemizin halkının rahat ve huzurlu bir yaşamı, can ve mal güvenliğini sağlamak için görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız” dedi.  CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. İlçemiz şirin ve güzel bir fiziki alana sahiptir. Sizlerinde burada memnun kalacağına gönülden inanıyorum. Tekrar ilçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizden başarılar dilerim. Biz vatandaş olarak çalışmalarınızda her zaman destek olacağımızda şüpheniz olmasın” dedi.   Fahri Haner
Gölcük ilçemize atanarak göreve başlayan Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'a hayırlı olsu ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretler kapsamında CHP Gölcük ilçe yönetimi Kaymakam Karabulut'u makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam Cengiz Karabulut'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda CHP Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel CHP Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri Özcan ve Belediye Meclis Üyeleri  Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut'u makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olması dileklerinde bulundular. 

Ziyarette memnuniyetini dile getiren Kaymakam Karabulut; “sizlerin bu nazik ziyaretiniz bana onur verdi. Hepiniz hoş geldiniz. Bu şirin ilçemiz Gölcük'e atanarak göreve başladım. Bu şirin ilçemizde hep birlikte en iyi ve kaliteli hizmeti vereceğimize gönülden inanıyorum. En iyi ve kaliteli hizmet siyasi Parti temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımızla birli ve beraberlik içerisinde ilçemize güzel hizmet vereceğiz” dedi.   

JANDARMAYA ZİYARET
Ardından CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz, yeni göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Biz bir siyesi parti temsilcisi olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız. İlçemiz için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Bu kısa konuşmanın ardından Başkan Gürel pati yönetimini tanıştırdıktan sonra karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. 

CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel ve yönetimi ardından ilçemizde göreve başlayan Jandarma komutanı teğmen Mahir Sarıdağ'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette memnuniyetini belirten ilçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ; “öncelikle sizlerin bu ziyaretiniz bana ve arkadaşlarıma onur verdi. Biz ilçemizin halkının rahat ve huzurlu bir yaşamı, can ve mal güvenliğini sağlamak için görevimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız” dedi. 

CHP Gölcük ilçe başkanı Fikret Gürel; “öncelikle ilçemize hoş geldiniz. İlçemiz şirin ve güzel bir fiziki alana sahiptir. Sizlerinde burada memnun kalacağına gönülden inanıyorum. Tekrar ilçemize hoş geldiniz. Yeni görevinizden başarılar dilerim. Biz vatandaş olarak çalışmalarınızda her zaman destek olacağımızda şüpheniz olmasın” dedi.  
Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.