CHP’DEN KONGREYE DAVET

Asayiş 27.12.2019 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN KONGREYE DAVET

CHP’de Cumartesi günü yapılacak olan Gölcük İlçe kongresine Belediye Meclis Üyesi Türkan Çimen Kadın Kolları Başkanı Mine Özcan İşeri ve İlçe yöneticisi Dursun Genç gazetemizi ziyaret ederek davet ettiler.

CHP’de Cumartesi yapılacak olan kongrede  mevcut başkan Fikret Gürel tek aday olarak seçime girecek. CHP Gölcük İlçe Kongresi 28 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Kavaklı’da bulunan Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. 31 Mart yerel seçimlerinde mevcut başkanİsmet İşeri, belediye başkanı adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Yerine yönetim kurulu üyelerinin oy birliğiyle ilçe yönetim kurulu üyesi Fikret Gürel getirilmişti. Atama yoluyla başkanlık koltuğuna gelen Gürel, bu kez seçilmiş başkan olmak adına kongrede aday. Gürel’in karşısına henüz rakip yok.  296 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre sonucunda 17 yönetim kurulu üyesi ve 61 il delegesi seçilecek.
CHP’de Cumartesi günü yapılacak olan Gölcük İlçe kongresine Belediye Meclis Üyesi Türkan Çimen Kadın Kolları Başkanı Mine Özcan İşeri ve İlçe yöneticisi Dursun Genç gazetemizi ziyaret ederek davet ettiler.

CHP’de Cumartesi yapılacak olan kongrede  mevcut başkan Fikret Gürel tek aday olarak seçime girecek.

CHP Gölcük İlçe Kongresi 28 Aralık Cumartesi günü saat 10.00’da Kavaklı’da bulunan Gölcük Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. 31 Mart yerel seçimlerinde mevcut başkanİsmet İşeri, belediye başkanı adayı olmak için görevinden istifa etmişti. Yerine yönetim
kurulu üyelerinin oy birliğiyle ilçe yönetim kurulu üyesi Fikret Gürel getirilmişti. Atama yoluyla başkanlık koltuğuna gelen Gürel, bu kez seçilmiş başkan olmak adına kongrede aday. Gürel’in karşısına henüz rakip yok.  296 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongre sonucunda 17 yönetim kurulu üyesi ve 61 il delegesi seçilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.