CHP'DEN MUHTARLARA ZİYARET

Gölcük 21.10.2019 - 16:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN MUHTARLARA ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, tam kadro Gölcük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladılar.

CHP’lileri dernek lokali kapısında karşılayan Başkan Bilge Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ise muhtarların gününü Başkan Saral’ın elini öperek gösterdi. Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamasının etkileri dün de devam etti. Dün CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve diğer muhtarları, dernek lokalinde ziyaret ederek günlerini kutladılar. CHP Heyetini dernek lokali kapısında karşılayan Başkan Bilge Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm CHP’li isimlere teşekkür etti. CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ise muhtarların gününü Başkan Saral’ın elini öperek gösterdi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, oldukça sıra dışı bir görüntüye sahne olurken, eski anılar ziyarete renk kattı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, tam kadro Gölcük Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek, muhtarların 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladılar.

CHP’lileri dernek lokali kapısında karşılayan Başkan Bilge Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ise muhtarların gününü Başkan Saral’ın elini öperek gösterdi.

Geçtiğimiz cumartesi günü başlayan, 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlamasının etkileri dün de devam etti. Dün CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri ve yönetimi ile CHP’li Belediye Meclis üyeleri, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla, Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve diğer muhtarları, dernek lokalinde ziyaret ederek günlerini kutladılar. CHP Heyetini dernek lokali kapısında karşılayan Başkan Bilge Saral, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm CHP’li isimlere teşekkür etti. CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ise muhtarların gününü Başkan Saral’ın elini öperek gösterdi. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma, oldukça sıra dışı bir görüntüye sahne olurken, eski anılar ziyarete renk kattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.