CHP'DEN NUHOĞLU'NA VEFA

25.07.2017 - 12:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN NUHOĞLU'NA VEFA

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, CHP eski ilçe yöneticisi İbrahim Büyükbudak, damadı ve MHP İl Yööneticisi Erol Vahap Nuhoğlu, geçtiğimiz hafta sonu CHP'nin en eski üyelerinden Mehmet Nuhoğulu'nu ziyaret etmek üzere, Trabzon'a gitmişler.    Uzun yıllar CHP üyeliği ve yöneticiliği yapan Mehmet Nuhoğlu, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle, memleketi Trabzon'da yaşıyor. Eski sağlığına yavaş yavaş kavuşan Mehmet Nuhoğlu, damadını ve Gölcüklü dostlarını karşısında görünce çok mutlu olmuş.  Sabah uçağı ile Trabzon'a giden CHP Heyeti, Trabzon'a gidip de Uzungöl'e uğramadan gelinmez lafını boşa çıkarmamak için Uzungöl'ü ziyaret etmeyi ihmal etmemişler.    Akşam Uçağı ile İstanbul'a geri dönen İşeri, Yılmaz ve Büyükbudak, Mehmet Ustaoğlu'na karşı vefa borçlarını ödeyerek, Gölcük'e geri dönmenin mutluluğunu yaşadılar.  Bizde Mehmet Nuhoğlu abimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, acil şifalar diliyoruz.

CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis Üyesi Özgür Yılmaz, CHP eski ilçe yöneticisi İbrahim Büyükbudak, damadı ve MHP İl Yööneticisi Erol Vahap Nuhoğlu, geçtiğimiz hafta sonu CHP'nin en eski üyelerinden Mehmet Nuhoğulu'nu ziyaret etmek üzere, Trabzon'a gitmişler.   
Uzun yıllar CHP üyeliği ve yöneticiliği yapan Mehmet Nuhoğlu, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle, memleketi Trabzon'da yaşıyor. Eski sağlığına yavaş yavaş kavuşan Mehmet Nuhoğlu, damadını ve Gölcüklü dostlarını karşısında görünce çok mutlu olmuş. 
Sabah uçağı ile Trabzon'a giden CHP Heyeti, Trabzon'a gidip de Uzungöl'e uğramadan gelinmez lafını boşa çıkarmamak için Uzungöl'ü ziyaret etmeyi ihmal etmemişler.   
Akşam Uçağı ile İstanbul'a geri dönen İşeri, Yılmaz ve Büyükbudak, Mehmet Ustaoğlu'na karşı vefa borçlarını ödeyerek, Gölcük'e geri dönmenin mutluluğunu yaşadılar. 
Bizde Mehmet Nuhoğlu abimize geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, acil şifalar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.