LASTİK İŞ

CHP’DEN TEMAD’A TEŞEKKÜR

Gündem 03.01.2018 - 11:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’DEN TEMAD’A TEŞEKKÜR

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ı ağırladı. İl Başkanı Sarıbay, Başkan Tülü'ye, 'Geçtiğimiz hafta Gölcük'e gelen Sayın Genel Başkanımızın programında davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi de eşlik etti.  İl Başkanı Sarıbay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yönetimi adına teşekkür etti.  Sarıbay, “Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ziyarette şu sözleri söyledi: “Bugünkü ziyaretimizin amacı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Gölcük'e geldiğinde siz değerli dostlarımız bizleri yalnız bırakmadınız ve davetimize icabet ettiniz. Bugün de sizlere iade-i ziyaret gerçekleştiriyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  Umarız ülkemiz en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hakettiği yere gelecektir Başkan Sarıbay, ayrıca, “Bugün ülkemiz gerçekten zorlu bir süreç yaşıyor. Halkımız OHAL kıskacı altında yaşamak zorunda bırakılıyor. Bizler bu ortamda yaşanan hukuksuzluklara karşı gelerek, haksızlıklara dur demenin çabasını yaşıyoruz.  Umarız ülkemiz en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hakettiği yere gelecektir” şeklinde konuştu.  Tülü, ziyaret için teşekkür etti TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “Ziyaretiniz bizleri oldukça memnun etmiştir. TEMAD Gölcük Şubesi Ailesi olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü ve Yönetimi geçtiğimiz gün Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Cengiz Sarıbay'ı ağırladı. İl Başkanı Sarıbay, Başkan Tülü'ye, 'Geçtiğimiz hafta Gölcük'e gelen Sayın Genel Başkanımızın programında davetimize icabet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarette CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay'a, CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri ve Yönetimi de eşlik etti.  İl Başkanı Sarıbay'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü, yönetimi adına teşekkür etti. 
Sarıbay, “Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum”
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, ziyarette şu sözleri söyledi: “Bugünkü ziyaretimizin amacı Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Gölcük'e geldiğinde siz değerli dostlarımız bizleri yalnız bırakmadınız ve davetimize icabet ettiniz. Bugün de sizlere iade-i ziyaret gerçekleştiriyoruz. Ziyaret isteğimizi kırmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
Umarız ülkemiz en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hakettiği yere gelecektir
Başkan Sarıbay, ayrıca, “Bugün ülkemiz gerçekten zorlu bir süreç yaşıyor. Halkımız OHAL kıskacı altında yaşamak zorunda bırakılıyor. Bizler bu ortamda yaşanan hukuksuzluklara karşı gelerek, haksızlıklara dur demenin çabasını yaşıyoruz.  Umarız ülkemiz en kısa sürede Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hakettiği yere gelecektir” şeklinde konuştu. 
Tülü, ziyaret için teşekkür etti
TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü, “Ziyaretiniz bizleri oldukça memnun etmiştir. TEMAD Gölcük Şubesi Ailesi olarak sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.