CHP'DEN TEMAD'A ZİYARET

19.10.2020 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP'DEN TEMAD'A ZİYARET

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD'ın 36 Yıl dönümü nedeniyle Gölcük TEMAD'ı ziyaret etti.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD'ın 36 Yıl dönümü nedeniyle Gölcük TEMAD'ı ziyaret etti. Gölcük TEMAD şube Başkanı Bekir Tülü nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Fikret Gürel ve yönetimine teşekkür etti. TEMAD ile her zaman güçlü bağımız var Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel " Dünya Astsubaylar günü ve İlçemizin en güçlü sivil toplum örgütü Türkiye Astsubaylar Derneği Temad'ın 36.kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Partimizin ve şahsımın önem verdiği Temad ile her zaman güçlü bir bağımız var. Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen ve taviz vermeyen TEMAD üyeleri bizim için çok değerlidir. Ülkemizin bugün ki geldiği nokta Cumhuriyet değerlerini yok sayan, kurucu iradeyi yok sayan anlayışın ürünüdür. Cumhuriyetle hesaplaşan anlayışın artık sonu gelmiştir. Milletin dini duygularıyla oynayan anlayış artık kaybetmiştir. Ekonomik göstergeler bu anlayışın ülkemize verdiği zararın eseridir. Başkanlık ve padişahlık hayaliyle ülkemiz ekonomik anlamda can çekişmektedir. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün eserine hep birlikte sahip çıkmak boynumuzun borcudur. İşte bu yüzden sizler gibi aydın, ülkesini seven, ülkesi için gece gündüz demeden mesai harcayan asker, asker emeklilerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz ülkemizin kıymetini, insanımızın değerini biliyoruz bu yüzden 70 küsür yıldır bu ülkenin yanlış yönetildiğini haykırıyor ve vatandaşımıza anlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi hiç yanılmadı, hiç kandırılmadı biz FETÖ tehlikesi var derken üzerimize yürüyenler bugün kandırıldık diyerek kurtulamazlar. Biz cemaat tehlikesini her seferinde meclis kürsülerinden avaz avaz haykırırken onlar bizleri din düşmanı ilan etmekten çekinmediler. Beraber yürüdükleri bu yolda kandırıldık masalına hiç bir vatandaş inanmıyor, inandıramıyorlar. Artık herkes Cumhuriyetimizin kurucu iradesine saygı ve özlem duyarak onu anlamaya çaba gösteriyor. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak vatansever dindaşlarımızla beraber hepimizin tek derdi olmalı diyorum ve tekrar Dünya Astsubaylar günü ve Temad'ın 36.Kuruluş yıl dönümünü kutlarım"dedi.
Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD'ın 36 Yıl dönümü nedeniyle Gölcük TEMAD'ı ziyaret etti.

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi Dünya Astsubaylar günü ve TEMAD'ın 36 Yıl dönümü nedeniyle Gölcük TEMAD'ı ziyaret etti. Gölcük TEMAD şube Başkanı Bekir Tülü nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Fikret Gürel ve yönetimine teşekkür etti.

TEMAD ile her zaman güçlü bağımız var

Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel " Dünya Astsubaylar günü ve İlçemizin en güçlü sivil toplum örgütü Türkiye Astsubaylar Derneği Temad'ın 36.kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Partimizin ve şahsımın önem verdiği Temad ile her zaman güçlü bir bağımız var. Atatürk ilke ve devrimlerini benimseyen ve taviz vermeyen TEMAD üyeleri bizim için çok değerlidir. Ülkemizin bugün ki geldiği nokta Cumhuriyet değerlerini yok sayan, kurucu iradeyi yok sayan anlayışın ürünüdür. Cumhuriyetle hesaplaşan anlayışın artık sonu gelmiştir. Milletin dini duygularıyla oynayan anlayış artık kaybetmiştir. Ekonomik göstergeler bu anlayışın ülkemize verdiği zararın eseridir. Başkanlık ve padişahlık hayaliyle ülkemiz ekonomik anlamda can çekişmektedir. Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün eserine hep birlikte sahip çıkmak boynumuzun borcudur. İşte bu yüzden sizler gibi aydın, ülkesini seven, ülkesi için gece gündüz demeden mesai harcayan asker, asker emeklilerine her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Biz ülkemizin kıymetini, insanımızın değerini biliyoruz bu yüzden 70 küsür yıldır bu ülkenin yanlış yönetildiğini haykırıyor ve vatandaşımıza anlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi hiç yanılmadı, hiç kandırılmadı biz FETÖ tehlikesi var derken üzerimize yürüyenler bugün kandırıldık diyerek kurtulamazlar. Biz cemaat tehlikesini her seferinde meclis kürsülerinden avaz avaz haykırırken onlar bizleri din düşmanı ilan etmekten çekinmediler. Beraber yürüdükleri bu yolda kandırıldık masalına hiç bir vatandaş inanmıyor, inandıramıyorlar. Artık herkes Cumhuriyetimizin kurucu iradesine saygı ve özlem duyarak onu anlamaya çaba gösteriyor. Son olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün eseri Türkiye Cumhuriyetine sahip çıkmak vatansever dindaşlarımızla beraber hepimizin tek derdi olmalı diyorum ve tekrar Dünya Astsubaylar günü ve Temad'ın 36.Kuruluş yıl dönümünü kutlarım"dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.