CHP'DEN ÜÇÜNCÜ'YE ANLAMLI ZİYARET...

27.07.2017 - 08:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'DEN ÜÇÜNCÜ'YE ANLAMLI ZİYARET...

Geçtiğimiz Cumartesi günü, CHP'nin ağır toplarından birisi olan Mehmet Nuhoğlu'nu, Trabzon'daki evinde ziyaret etmek üzere, Trabzon'a giden CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyesi Özgür Yılmaz ve İlçe yöneticisi İbrahim Büyükbudak, deyim yerindeyse Trabzon'da bir taşla 2 kuş birden vurdular.   Aynı zamanda MHP İl Yöneticisi ve ilçemiz işadamlarından Erol Vahap Nuhoğlu'nun da kayınpederi olan Mehmet Nuhoğlu'nu ziyaret eden CHP'liler, bu ziyaretin ardından rotalarını, Gölcük eski Vergi dairesi Müdürü Fahrtetin Üçüncü'yü ziyarete çevirdiler.  Akşam uçağı kalkana kadar, Üçüncü ile birlikte hasret gideren CHP'liler, bol bol eski anıları yad ettiler. CHP'li İşeri, Yılmaz ve Büyükbudak'ın ziyaretinden oldukça mutlu olan, Gölcük eski Vergi dairesi Müdürü Fahretin Üçüncü, Gölcüklü dostlarına bol bol selam gönderdi.  Bizde Sayın Üçüncü'nün selamlarını, gazetemiz aracılığı ile sahiplerine iletelim... 

Geçtiğimiz Cumartesi günü, CHP'nin ağır toplarından birisi olan Mehmet Nuhoğlu'nu, Trabzon'daki evinde ziyaret etmek üzere, Trabzon'a giden CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye Meclis üyesi Özgür Yılmaz ve İlçe yöneticisi İbrahim Büyükbudak, deyim yerindeyse Trabzon'da bir taşla 2 kuş birden vurdular.  
Aynı zamanda MHP İl Yöneticisi ve ilçemiz işadamlarından Erol Vahap Nuhoğlu'nun da kayınpederi olan Mehmet Nuhoğlu'nu ziyaret eden CHP'liler, bu ziyaretin ardından rotalarını, Gölcük eski Vergi dairesi Müdürü Fahrtetin Üçüncü'yü ziyarete çevirdiler. 
Akşam uçağı kalkana kadar, Üçüncü ile birlikte hasret gideren CHP'liler, bol bol eski anıları yad ettiler. CHP'li İşeri, Yılmaz ve Büyükbudak'ın ziyaretinden oldukça mutlu olan, Gölcük eski Vergi dairesi Müdürü Fahretin Üçüncü, Gölcüklü dostlarına bol bol selam gönderdi. 
Bizde Sayın Üçüncü'nün selamlarını, gazetemiz aracılığı ile sahiplerine iletelim... 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.