LASTİK İŞ

CHP GÖLCÜK 97. YAŞINI KUTLADI

Asayiş 09.09.2020 - 15:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP GÖLCÜK 97. YAŞINI KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, Anıtpark’ta, partilerinin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir program gerçekleştirdi.

Programda, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, partilerinin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla dün Anıtpark’ta bir program düzenledi. Programa CHP Kocaeli İl Yönetiminden İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, parti yönetimi ve CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Programda ilk olarak CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu. ‘CHP’NİN MİRASÇILARI OLARAK BURADAYIZ’ Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Temellerinin 4 Eylül 1919’da, Sivas Kongresi’nde atıldığı, 9 Eylül 1923’te de kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak buradayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını, Kuva-i Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97. kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız, Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu güzel cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir” ifadelerini kullandı. ‘ÜLKEMİZİ MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÖTESİNE TAŞIYACAĞIZ’ Başkan Gürel, konuşmasının devamında, “İlke ve devrimleri ile 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında, ülkemizi işaret edilen muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olan Atatürk ve silah arkadaşlarına, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, Anıtpark’ta, partilerinin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir program gerçekleştirdi.

Programda, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Yönetimi, partilerinin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla dün Anıtpark’ta bir program düzenledi. Programa CHP Kocaeli İl Yönetiminden İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Mine İşeri, CHP Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Korkmaz, parti yönetimi ve CHP Gölcük Belediye Meclis Üyeleri katılım gösterdi. Programda ilk olarak CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, Atatürk Anıtı önüne çelenk sunumunda bulundu. Ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı’mız okundu.

‘CHP’NİN MİRASÇILARI OLARAK BURADAYIZ’

Gerçekleştirilen programda bir konuşma yapan CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, “Temellerinin 4 Eylül 1919’da, Sivas Kongresi’nde atıldığı, 9 Eylül 1923’te de kurulan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugünkü mirasçıları olarak buradayız. Anadolu ve Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti’nin emperyalizm karşısındaki kararlılığını, Kuva-i Milliye’nin işgal orduları karşısındaki azmini, 97. kuruluş yıldönümümüzde de yüreğimizde taşıyoruz. Yegane amacımız, Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu güzel cumhuriyetimizi demokrasi ile taçlandırarak hiçbir çocuğun yatağa aç girmeyeceği bir Türkiye’yi inşa etmektir” ifadelerini kullandı.

‘ÜLKEMİZİ MUASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNİN ÖTESİNE TAŞIYACAĞIZ’

Başkan Gürel, konuşmasının devamında, “İlke ve devrimleri ile 2. Yüzyıla Çağrı Beyannamemizin ışığında kuracağımız halkın iktidarında, ülkemizi işaret edilen muasır medeniyetler seviyesinin de ötesine taşıyacağımıza söz veriyoruz. Mücadelemiz, hakimiyet kayıtsız şartsız milletin olana dek sürecektir. Mazlum milletlere umut ışığı olan Anadolu Devrimi’nin mimarları olan Atatürk ve silah arkadaşlarına, hayatını kaybetmiş tüm Cumhuriyet Halk Partililere, demokrasi mücadelesinde yaşamını yitirmiş yurttaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor, aziz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz” ifadelerine yer verdi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.