CHP GÖLCÜK'DEN İNCE'YE DESTEK

Asayiş 07.06.2018 - 11:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP GÖLCÜK'DEN İNCE'YE DESTEK

CHP İlçe Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye destek bağışında bulundu. İlçe Başkanı İşeri “İnce’ye destek için buradayız” dedi

CHP Gölcük ilçe  Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için İş Bankası Gölcük Şubesine giderek destek bağışında bulundu. Destek kampanyasına, CHP İlçe Başkanı İsmet işeri'nin yanısıra Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. “DESTEK İÇİN BURADAYIZ”  Banka önünde açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İşeri, “Bu çağrı sadece partililerimize değil. 24 Haziran’daki seçimlerinde adayımız Muharrem İnce’ye destek için buradayız. Ülkesini seven diktatöryaya karşı olan herkesi desteğe davet ediyorum. Gönlünüzden ne koparsa kopsun desteğiniz önemli. Karşımızda devletin bütün olanaklarını kullanan bir aday var. Bunun karşısında olan herkesin kampanyaya destek vermesini istiyorum” ifadelerini kullandı.
CHP İlçe Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce’ye destek bağışında bulundu. İlçe Başkanı İşeri “İnce’ye destek için buradayız” dedi

CHP Gölcük ilçe  Örgütü, 24 Haziran’da yapılacak olan seçimler öncesinde CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce için İş Bankası Gölcük Şubesine giderek destek bağışında bulundu. Destek kampanyasına, CHP İlçe Başkanı İsmet işeri'nin yanısıra Milletvekili adayı Ebru Küçükaydın, CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, Belediye meclis üyeleri, parti yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

“DESTEK İÇİN BURADAYIZ” 

Banka önünde açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İşeri, “Bu çağrı sadece partililerimize değil. 24 Haziran’daki seçimlerinde adayımız Muharrem İnce’ye destek için buradayız. Ülkesini seven diktatöryaya karşı olan herkesi desteğe davet ediyorum. Gönlünüzden ne koparsa kopsun desteğiniz önemli. Karşımızda devletin bütün olanaklarını kullanan bir aday var. Bunun karşısında olan herkesin kampanyaya destek vermesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.