LASTİK İŞ
ismail

CHP HAMİDİYE'YE ÇIKARTMA YAPTI ..

24.03.2019 - 22:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP HAMİDİYE'YE ÇIKARTMA YAPTI ..

CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri bu akşam HAmidiye köyündeydi. Hamidiye köyüne gelen CHP'liler arsında Sefa Sirmen , milletvekili Haydar Akar,Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, DYP eski milletvekili Halil İbrahim Artvinli vardı.

Millet İttifakının Adayları Serdar Kaman ve İsmet İşeri bu akşam Hamidiye Köyü sakinlerini ziyaret ederek, Hamidiye’lilerden destek istedi.  Kaman ve İşeri’ye birçok partili eşlik etti. Hamidiye’deki coşku ise görülmeye değerdi. Adaylara yoğun ilgi Bu akşam Hamidiye’de gerçekleştirilen programa CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Millet İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Eski Kocaeli Milletvekili ve Eski İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen, Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve Hamidiye’li vatandaşlar katılım sağladı. Hamidiyeli’lerden destek istediler Hamidiye’de gerçekleştirilen ziyaret programında konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  Millet İttifakı adayları Hamidiye’li vatandaşlardan destek istedi. programa katılım oldukça yoğun olurken, adaylar Kaman ve İşeri Hamidiye’lilerden destek istedi.
CHP Belediye Başkan adayı İsmet İşeri bu akşam HAmidiye köyündeydi. Hamidiye köyüne gelen CHP'liler arsında Sefa Sirmen , milletvekili Haydar Akar,Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serdar Kaman, DYP eski milletvekili Halil İbrahim Artvinli vardı.

Millet İttifakının Adayları Serdar Kaman ve İsmet İşeri bu akşam Hamidiye Köyü sakinlerini ziyaret ederek, Hamidiye’lilerden destek istedi.  Kaman ve İşeri’ye birçok partili eşlik etti. Hamidiye’deki coşku ise görülmeye değerdi.

Adaylara yoğun ilgi

Bu akşam Hamidiye’de gerçekleştirilen programa CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, Millet İttifakının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP Eski Kocaeli Milletvekili ve Eski İzmit Belediye Başkanı Sefa Sirmen, Millet İttifakının Gölcük Belediye Başkan Adayı İsmet İşeri, CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel, İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Belediye Meclis Üyesi Adayları, partililer ve Hamidiye’li vatandaşlar katılım sağladı.

Hamidiyeli’lerden destek istediler

Hamidiye’de gerçekleştirilen ziyaret programında konuşma yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  Millet İttifakı adayları Hamidiye’li vatandaşlardan destek istedi. programa katılım oldukça yoğun olurken, adaylar Kaman ve İşeri Hamidiye’lilerden destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.