LASTİK İŞ
ismail

CHP İKİ BİN KİŞİLİK AŞURE DAĞITTI

Asayiş 18.10.2017 - 11:15, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP İKİ BİN KİŞİLİK AŞURE DAĞITTI

CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.

CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.   YOĞUN KATILIM  Gölcük İlçe Kadın Kollarının Gölcük Meydanında düzenlediği Aşure etkinliğine CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Selim Yıldız, Fahrettin Büyükoğlu, Bilgi Dehmen, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Kadın Kolları önceki dönem İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, Gölcük Kadın Kolları önceki dönem Başkanı Semra Türken, Gölcük İlçe Yöneticileri, Meclis üyeleri, Turan Dumlu, eski il ve ilçe yöneticileri ve AK Parti belediye meclis üyeleri çok sayıda partili katıldı.  EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ  Etkinlikte konuşan Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Muharrem ayında yaşattığımız bu aşure geleneğimiz birlik ve beraberliğin paylaşma ve dayanışmanın simgesidir. Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan mitolojik ve geleneksel bir yiyecektir. Beraberlik olmanın yanında bereketin bir kazanda kaynamanın, kaynaşmanın farklılıkları koruyarak aynı kazanda pişebilmenin yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olan aşure günümüz insanların maddi ve manevi arınmasına, ülkemiz ve insanlığın kurtuluşuna sevgi ve huzura kavuşmasına vesile olmasını dilerim “ ifadelerini kullandı.  Çimen'in ardından konuşan Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, bu birlik ve beraberlik her zaman devam etsin” dedi. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 
CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.

CHP Gölcük İlçe Kadın Kollarının düzenlediği Aşure etkinliği yoğun katılımla gerçekleşti. Etkinlikte 2 bin kişilik aşure dağıtıldı.  
YOĞUN KATILIM 
Gölcük İlçe Kadın Kollarının Gölcük Meydanında düzenlediği Aşure etkinliğine CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, İl Yöneticileri Harun Yıldızlı, Selim Yıldız, Fahrettin Büyükoğlu, Bilgi Dehmen, Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Pekyörür, Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Kadın Kolları önceki dönem İl Başkanı Hülya Güreli Yolcubal, Gölcük Kadın Kolları önceki dönem Başkanı Semra Türken, Gölcük İlçe Yöneticileri, Meclis üyeleri, Turan Dumlu, eski il ve ilçe yöneticileri ve AK Parti belediye meclis üyeleri çok sayıda partili katıldı. 


EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ 
Etkinlikte konuşan Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, “Muharrem ayında yaşattığımız bu aşure geleneğimiz birlik ve beraberliğin paylaşma ve dayanışmanın simgesidir. Aşure çağlar ötesinden günümüze ulaşan mitolojik ve geleneksel bir yiyecektir. Beraberlik olmanın yanında bereketin bir kazanda kaynamanın, kaynaşmanın farklılıkları koruyarak aynı kazanda pişebilmenin yeni güzelliklerin ve mutlulukların başlangıcı olan aşure günümüz insanların maddi ve manevi arınmasına, ülkemiz ve insanlığın kurtuluşuna sevgi ve huzura kavuşmasına vesile olmasını dilerim “ ifadelerini kullandı.  Çimen'in ardından konuşan Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri, bu birlik ve beraberlik her zaman devam etsin” dedi. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, tüm katılımcılara ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.