LASTİK İŞ
ismail

CHP İL EĞİTİM KOMİSYONU SAHAYA İNİYOR

Asayiş 26.10.2020 - 16:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

CHP İL EĞİTİM KOMİSYONU SAHAYA İNİYOR

CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyonu, genel merkezin eğitim politikalarını Kocaeli yereline taşımak için sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Eğitim Komisyonu, partinin birbirinden önemli isimlerini bir araya getirerek saha çalışmalarına başlıyor. CHP Kocaeli İl Örgütü binasında ikinci toplantısını gerçekleştiren İl Eğitim Komisyonu, yerel eğitim politikalarının iyileştirilmesi için ilk olarak eğitim sendikalarına ziyaretlere başlayacak.   KOMİSYONA TEŞEKKÜR Geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ın başkanlık ettiği ve geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın koordinatörlüğünde düzenlenen toplantı sonrasında bilgilendirmede bulunan CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, “Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen eğitim alanında yapacağımız çalışmalarla, genel merkezimizin eğitimle ilgili sürdürdüğü çalışmaları Kocaeli yereline taşıyacağız. Komisyonumuz da yer alan birbirinden değerli isimlere sundukları katkılar için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli İl Eğitim Komisyonu, genel merkezin eğitim politikalarını Kocaeli yereline taşımak için sahaya iniyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Eğitim Komisyonu, partinin birbirinden önemli isimlerini bir araya getirerek saha çalışmalarına başlıyor. CHP Kocaeli İl Örgütü binasında ikinci toplantısını gerçekleştiren İl Eğitim Komisyonu, yerel eğitim politikalarının iyileştirilmesi için ilk olarak eğitim sendikalarına ziyaretlere başlayacak.

 

KOMİSYONA TEŞEKKÜR

Geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Seyfettin Kılınç’ın başkanlık ettiği ve geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkanı Cihat Altunyuva’nın koordinatörlüğünde düzenlenen toplantı sonrasında bilgilendirmede bulunan CHP İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, “Türkiye’nin kanayan yarası haline gelen eğitim alanında yapacağımız çalışmalarla, genel merkezimizin eğitimle ilgili sürdürdüğü çalışmaları Kocaeli yereline taşıyacağız. Komisyonumuz da yer alan birbirinden değerli isimlere sundukları katkılar için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.