LASTİK İŞ

CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN GÖLCÜK'E ZİYARET

Asayiş 11.02.2018 - 18:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP İL GENÇLİK KOLLARINDAN GÖLCÜK'E ZİYARET

CHP kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız önderliğinde kurultay süreçlerinin bitmesinden sonra gençlik kolları ilçe başkanlıklarını ziyaret etmeye başladı.

İlk ziyareti Başiskele ilçe gençlik kolları başkanı Levent Soycan ve yönetimiyle Gölcük ilçe gençlik kolları başkanı Güney Yılmaz ve yönetimine yapan Andız'a Gençlik kolları genel başkan yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan ve İl gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.  “Birlikteliğimiz Devam Edecek” Andız, sözlerine yol arkadaşlarım süreçlerimizi bitirdik. Bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. Sizlerde gördünüz ki birlikte olursak nasıl başarılı sonuçlar aldığımızı gösterdik. Bu birlikteliğimiz ben inanıyorum ki yerel ve genel seçimlere de yansıyacak. Herşeyin öncüsü gençlik olacak dedi.  “Orhan hem teşekkür etti, hemde söz verdi” Kocaeli'nden MYK'ya seçilen Gökhan Orhan, Kocaeli de belediyelerimiz olmaya bilir. Ama bu böyle devam edecek değil. Bizler inanıyoruz ki bu süreçte güçlenerek çıkacağız.  Nasıl bu kenti daha önce CHP olarak bizler yönettiysek, bunu 2019 seçimlerini kazanarak bir kez daha ispatlayacağız dedi.  Genel merkez boyutunda artık Kocaelimizin sıkıntılarını daha gür bir şekilde söyleyip bunun aracılığını yapacağının sözünü yineleyen Orhan gençlik kollarımızın her yapacağı projeye kendisinin de destek vereceğini bu birlikteliğimizide kimsenin bozmasına izin vermeyeceğini dile getirdi. 
CHP kocaeli gençlik kolları başkanı Emre Andız önderliğinde kurultay süreçlerinin bitmesinden sonra gençlik kolları ilçe başkanlıklarını ziyaret etmeye başladı.
İlk ziyareti Başiskele ilçe gençlik kolları başkanı Levent Soycan ve yönetimiyle Gölcük ilçe gençlik kolları başkanı Güney Yılmaz ve yönetimine yapan Andız'a Gençlik kolları genel başkan yardımcısı MYK üyesi Gökhan Orhan ve İl gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 
“Birlikteliğimiz Devam Edecek”
Andız, sözlerine yol arkadaşlarım süreçlerimizi bitirdik. Bundan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz dedi. Sizlerde gördünüz ki birlikte olursak nasıl başarılı sonuçlar aldığımızı gösterdik. Bu birlikteliğimiz ben inanıyorum ki yerel ve genel seçimlere de yansıyacak. Herşeyin öncüsü gençlik olacak dedi. 
“Orhan hem teşekkür etti, hemde söz verdi”
Kocaeli'nden MYK'ya seçilen Gökhan Orhan, Kocaeli de belediyelerimiz olmaya bilir. Ama bu böyle devam edecek değil. Bizler inanıyoruz ki bu süreçte güçlenerek çıkacağız.  Nasıl bu kenti daha önce CHP olarak bizler yönettiysek, bunu 2019 seçimlerini kazanarak bir kez daha ispatlayacağız dedi. 
Genel merkez boyutunda artık Kocaelimizin sıkıntılarını daha gür bir şekilde söyleyip bunun aracılığını yapacağının sözünü yineleyen Orhan gençlik kollarımızın her yapacağı projeye kendisinin de destek vereceğini bu birlikteliğimizide kimsenin bozmasına izin vermeyeceğini dile getirdi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.