LASTİK İŞ

CHP KOCAELİ ÖRGÜTÜ YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Asayiş 18.04.2018 - 18:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP KOCAELİ ÖRGÜTÜ YARIN OLAĞANÜSTÜ TOPLANIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Örgütü seçim startını verdi. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay yarın ilçe başkanları ile bir araya gelecek.

TEK MADDE CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 de erken seçim olacağına ilişkin açıklamasının ardından CHP Kocaeli Örgütü olarak seçim startını verdiklerini söyledi. Yarın (19 Nisan Perşembe) saat 17.00 da olağanüstü olarak ilçe başkanları, kadın kolları il başkanı ve gençlik kolları il başkanının katılacağı bir toplantı gerçekleştirecek. Tek gündem maddesinin yer aldığı toplantıda erken seçim için stratejik hazırlıklar ve seçim güvenliği konuları görüşülecek.
Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Örgütü seçim startını verdi. İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay yarın ilçe başkanları ile bir araya gelecek.

TEK MADDE

CHP Kocaeli İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 24 Haziran 2018 de erken seçim olacağına ilişkin açıklamasının ardından CHP Kocaeli Örgütü olarak seçim startını verdiklerini söyledi. Yarın (19 Nisan Perşembe) saat 17.00 da olağanüstü olarak ilçe başkanları, kadın kolları il başkanı ve gençlik kolları il başkanının katılacağı bir toplantı gerçekleştirecek. Tek gündem maddesinin yer aldığı toplantıda erken seçim için stratejik hazırlıklar ve seçim güvenliği konuları görüşülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.