CHP'Lİ KADINLAR AŞURE DAĞITTI

05.10.2018 - 16:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'Lİ KADINLAR AŞURE DAĞITTI

Muharrem ayından dolayı Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük ilçe Yönetimi ve Kadın kolları tarafından Aşure geleneğini sürdürerek 2 bin kişilik aşure Gölcük Anıtpark’ta dağıttı.

Muharrem ayı Kapsamında CHP Gölcük Anıtpark’ta 2 bin kişilik geleneksel Aşure programını düzenledi. Düzenlenen Aşure Programına CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, CHP ilçe kadın kolları başkanı Türkan Çimen, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.   Aşure dağıtımı öncesinde ilk açıklamayı yapan CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen; “mikolojiden beri var olan aşuremiz farklı tatların, farklı lezzetlerin bir kapta hepsinin bir araya gelip barışın sevgiyi kaynaştırmayı ama tatlarıyla birlikte bir arada olmayın sembol eden Aşuremizden bizlerden sizlere ikramlarımız olsun hepinize afiyet olsun” dedi.    CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri; “gerçekten mübarek aylarından Muharrem ayındayız. Öncelikle bu yapımda emeği geçen kadın kollarımız kendi maddi imkanları ile büyük bir çaba ile bu ikramı hazırladılar. İyiki varla, kadın gerçekten yaşamımızın her aşamasının itici gücüdür. Kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.   CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; “Bu aşure yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok lezzetli görünüyor hepimiz biraz sonra bu aşureyi tadacağız. Bol, bol bereketin, barışın olduğu bu mübarek ayda herkesin ettiği duaların rabbim tarafından kabulünü diliyorum inşallah. İlçemize milletimize Ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Herkese afiyet olsun diliyorum” dedi. Bu konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından ilk aşure dağıtımı başlatıldı. Fahri Haner  
Muharrem ayından dolayı Gölcük Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük ilçe Yönetimi ve Kadın kolları tarafından Aşure geleneğini sürdürerek 2 bin kişilik aşure Gölcük Anıtpark’ta dağıttı.

Muharrem ayı Kapsamında CHP Gölcük Anıtpark’ta 2 bin kişilik geleneksel Aşure programını düzenledi. Düzenlenen Aşure Programına CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, CHP ilçe başkanı İsmet İşeri, CHP ilçe kadın kolları başkanı Türkan Çimen, parti yönetimi ve çok sayıda vatandaşlar katılım sağladı.

 

Aşure dağıtımı öncesinde ilk açıklamayı yapan CHP ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen; “mikolojiden beri var olan aşuremiz farklı tatların, farklı lezzetlerin bir kapta hepsinin bir araya gelip barışın sevgiyi kaynaştırmayı ama tatlarıyla birlikte bir arada olmayın sembol eden Aşuremizden bizlerden sizlere ikramlarımız olsun hepinize afiyet olsun” dedi. 

 

CHP İlçe Başkanı İsmet İşeri; “gerçekten mübarek aylarından Muharrem ayındayız. Öncelikle bu yapımda emeği geçen kadın kollarımız kendi maddi imkanları ile büyük bir çaba ile bu ikramı hazırladılar. İyiki varla, kadın gerçekten yaşamımızın her aşamasının itici gücüdür. Kendilerine gönülden teşekkür ederim” dedi.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; “Bu aşure yapımında emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Çok lezzetli görünüyor hepimiz biraz sonra bu aşureyi tadacağız. Bol, bol bereketin, barışın olduğu bu mübarek ayda herkesin ettiği duaların rabbim tarafından kabulünü diliyorum inşallah. İlçemize milletimize Ülkemize bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Herkese afiyet olsun diliyorum” dedi. Bu konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet tarafından ilk aşure dağıtımı başlatıldı.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.