CHP’Lİ KADINLAR ESKİŞEHİR’İ FETH ETTİ

Asayiş 15.10.2017 - 15:09, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’Lİ KADINLAR ESKİŞEHİR’İ FETH ETTİ

CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin düzenlediği eskişehir gezisinde kadınları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya karşıladı. Başkan Büyükerşen “Seçimleri kazanmamız için önce kendi içimizdeki kavgalardan ve delege seçimlerinden vaz geçmemiz gerekiyor” dedi.

CHP Gölcük kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin organize ettiği Eskişehir gezisine CHP il Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve CHP’li hanımlar katıldı. CHP gölcük gurubunu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya karşıladı. Belediye Başkanı Büyükerşen CHP’li kadınları Meclis salonunda ağırladı.   KADINLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR Başkanı Büyükerşen “Seçimleri almamız için siz kadınlarımıza çok iş düşüyor. Genel Başkanımıza da söyledim önce delege seçimlerinden vaz geçmemiz gerekiyor. Bir evden 20 üye var diye illa da delege olması gerekmiyor. Üye aidatını ödeyen üyeler yapmalıyız. Biz mecliste azınlıktayız ama yinede bir çok projemizi yapıyoruz. sadece seçim zamanı sokağa çıkmayın. Bölgenizde hastaları, yaşlıları, esnafları gezin. Kadınların sorunlarını dinleyin çözümü için çabalayın. Evin reisi erkek görünse de eve kadınlarımız hakimdir”dedi. Sohbetin ardından Başkan Büyükerşen misafirleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.   ESKİŞEHİR TURU CHP’li hanımlar daha sonra Odunpazarını, Mumya müzesini, büyük akvaryumu, Porsuk çayı kenarına yapılan plajı ve Eskişehir’i gezdi. Geziye katılan kadınlar Eskişehir’e hayran kalırken geziyi düzenleyen CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimine teşekkür etti.   KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDECEK Başkan Çimen “CHP kadın kolları olarak Eskişehir’de yapılan projeleri yerinde görmek istedik. Bize ev sahipli yapan Büyükşehir belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dünlerde Kapadok’ya gezimde olacak”dedi.  
CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin düzenlediği eskişehir gezisinde kadınları Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya karşıladı. Başkan Büyükerşen “Seçimleri kazanmamız için önce kendi içimizdeki kavgalardan ve delege seçimlerinden vaz geçmemiz gerekiyor” dedi.
CHP Gölcük kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetiminin organize ettiği Eskişehir gezisine CHP il Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve CHP’li hanımlar katıldı. CHP gölcük gurubunu Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya karşıladı. Belediye Başkanı Büyükerşen CHP’li kadınları Meclis salonunda ağırladı.
 
KADINLARIMIZA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR
Başkanı Büyükerşen “Seçimleri almamız için siz kadınlarımıza çok iş düşüyor. Genel Başkanımıza da söyledim önce delege seçimlerinden vaz geçmemiz gerekiyor. Bir evden 20 üye var diye illa da delege olması gerekmiyor. Üye aidatını ödeyen üyeler yapmalıyız. Biz mecliste azınlıktayız ama yinede bir çok projemizi yapıyoruz. sadece seçim zamanı sokağa çıkmayın. Bölgenizde hastaları, yaşlıları, esnafları gezin. Kadınların sorunlarını dinleyin çözümü için çabalayın. Evin reisi erkek görünse de eve kadınlarımız hakimdir”dedi. Sohbetin ardından Başkan Büyükerşen misafirleri ile birlikte fotoğraf çektirdi.
 
ESKİŞEHİR TURU
CHP’li hanımlar daha sonra Odunpazarını, Mumya müzesini, büyük akvaryumu, Porsuk çayı kenarına yapılan plajı ve Eskişehir’i gezdi. Geziye katılan kadınlar Eskişehir’e hayran kalırken geziyi düzenleyen CHP Gölcük Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimine teşekkür etti.
 
KÜLTÜR GEZİLERİ DEVAM EDECEK
Başkan Çimen “CHP kadın kolları olarak Eskişehir’de yapılan projeleri yerinde görmek istedik. Bize ev sahipli yapan Büyükşehir belediye Başkanımız Yılmaz Büyükerşen ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fihen Kahya teşekkür ediyorum. Önümüzdeki dünlerde Kapadok’ya gezimde olacak”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.