LASTİK İŞ

CHP'Lİ KADINLAR HAYIR STANDI AÇTI

Asayiş 04.04.2017 - 12:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'Lİ KADINLAR HAYIR STANDI AÇTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta ‘Hayır’ standı açarak, Gölcük halkına referandumda neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta ‘Hayır’ standı açarak, Gölcük halkına referandumda neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattı. Standa birçok vatandaş gelerek, CHP’li Kadınların yeni sistem hakkında anlattıklarını dinledi. CHP’li kadınlara Gölcüklüler ilgi gösterdi CHP’li Kadınlar referandum sürecinde odlukça çalışarak partilerine yoğun destek veriyor. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta Hayır Standı açarak vatandaşlara yeni sisteme niçin Hayır demeliyiz konusunda bilgiler verdi. Birçok vatandaş standa gelerek CHP’li Kadınları dinlerken, Başkan Çimen, “Bizler kesinlikte tek adam rejimine karşıyız. Bu yüzden son derece hassas çalışıyor, duyduğumuz rahatsızlıklarımızı vatandaşlara da aktarıyoruz. Anıtpark’a açtığımız standa bir çok vatandaşımız gelerek bizleri dinlediler. Olumlu tepkiler aldık” dedi. CHP’li Kadınları başta İlçe Başkanı İsmet İşeri olmak üzere pek çok partili ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta ‘Hayır’ standı açarak, Gölcük halkına referandumda neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta ‘Hayır’ standı açarak, Gölcük halkına referandumda neden Hayır denilmesi gerektiğini anlattı. Standa birçok vatandaş gelerek, CHP’li Kadınların yeni sistem hakkında anlattıklarını dinledi.

CHP’li kadınlara Gölcüklüler ilgi gösterdi
CHP’li Kadınlar referandum sürecinde odlukça çalışarak partilerine yoğun destek veriyor. CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve Yönetimi geçtiğimiz gün Anıtpark’ta Hayır Standı açarak vatandaşlara yeni sisteme niçin Hayır demeliyiz konusunda bilgiler verdi. Birçok vatandaş standa gelerek CHP’li Kadınları dinlerken, Başkan Çimen, “Bizler kesinlikte tek adam rejimine karşıyız. Bu yüzden son derece hassas çalışıyor, duyduğumuz rahatsızlıklarımızı vatandaşlara da aktarıyoruz. Anıtpark’a açtığımız standa bir çok vatandaşımız gelerek bizleri dinlediler. Olumlu tepkiler aldık” dedi. CHP’li Kadınları başta İlçe Başkanı İsmet İşeri olmak üzere pek çok partili ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.