CHP'Lİ KADINLAR İSTANBUL İÇİN ÇALIŞACAK

Asayiş 13.05.2019 - 18:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'Lİ KADINLAR İSTANBUL İÇİN ÇALIŞACAK

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, dün haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen'in istifasının ardından göreve Mine İşer geldi.

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri ve yönetimi ile partili üyeler katılım gösterdi. Toplantı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen’in, belediye meclis üyeliği dolayısıyla istifasını vermesinden ötürü CHP İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Vekili İşeri, “Öncelikle tüm Gölcük halkının mübarek Ramazan ayını kutluyorum. İnşallah bu ayı mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirip bayrama da erişebiliriz” dedi. Sandıktan çıkana saygı duyuyoruz Sözlerine devam eden Başkan Vekili İşeri, “Ramazan ayına girdik ve ilk toplantımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz gün Anneler Günü idi. Tüm fedakar, saygıdeğer, sevgiyi öğreten, barışı öğreten tüm emektar annelerimizin gününü kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri 23 Haziran’da tekrarlanacak. Şu an hepimiz buna odaklanmış durumdayız. Seçime saygı duyuyoruz ama sandıktan çıkana saygı duyamadık. Bunun İstanbul halkına saygısızlık olduğunu kabul ediyorum. Hepimiz bunu kınıyoruz. Çok güzel bir örnek verilmiş: 100 liranın 25 lirası sahte. Bizler mücadelemize devam edeceğiz” dedi. Var gücümüzle çalışacağız Başkan Vekili İşeri, açıklamasının sonunda “Bir Cumhurbaşkanının bir büyükşehir belediye başkanı ile yarışa girmesi hoş bir şey değil. 39 ilçede miting yapacakmış. Bir aday varsa karşısına da diğer adayın çıkması gerekirken bir Cumhurbaşkanının seçimlere karışması hoş değil. Bu bir yerel seçim, genel seçim değil. Bunu da biz muhalefet olarak kınıyoruz. Gündemimiz İstanbul, oraya odaklandık ama maalesef sanatçılarımıza kadar baskı var. Bu bir İstanbul seçimi. Belki Türkiye seçimi farklı düşünülebilir ama İstanbul halkının buna fırsat vereceğini sanmıyorum. Bizler de arkasındayız. Var gücümüzle çalışacağız. Her şey daha güzel olacak diyoruz” dedi. 
CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, dün haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Önceki dönem Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen'in istifasının ardından göreve Mine İşer geldi.

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, parti binasında haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri ve yönetimi ile partili üyeler katılım gösterdi.

Toplantı, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen’in, belediye meclis üyeliği dolayısıyla istifasını vermesinden ötürü CHP İlçe Kadın Kolları Başkan Vekili Mine İşeri yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Vekili İşeri, “Öncelikle tüm Gölcük halkının mübarek Ramazan ayını kutluyorum. İnşallah bu ayı mutlu ve huzurlu bir şekilde geçirip bayrama da erişebiliriz” dedi.

Sandıktan çıkana saygı duyuyoruz

Sözlerine devam eden Başkan Vekili İşeri, “Ramazan ayına girdik ve ilk toplantımızı yapıyoruz. Geçtiğimiz gün Anneler Günü idi. Tüm fedakar, saygıdeğer, sevgiyi öğreten, barışı öğreten tüm emektar annelerimizin gününü kutluyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimleri 23 Haziran’da tekrarlanacak. Şu an hepimiz buna odaklanmış durumdayız. Seçime saygı duyuyoruz ama sandıktan çıkana saygı duyamadık. Bunun İstanbul halkına saygısızlık olduğunu kabul ediyorum. Hepimiz bunu kınıyoruz. Çok güzel bir örnek verilmiş: 100 liranın 25 lirası sahte. Bizler mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Var gücümüzle çalışacağız

Başkan Vekili İşeri, açıklamasının sonunda “Bir Cumhurbaşkanının bir büyükşehir belediye başkanı ile yarışa girmesi hoş bir şey değil. 39 ilçede miting yapacakmış. Bir aday varsa karşısına da diğer adayın çıkması gerekirken bir Cumhurbaşkanının seçimlere karışması hoş değil. Bu bir yerel seçim, genel seçim değil. Bunu da biz muhalefet olarak kınıyoruz. Gündemimiz İstanbul, oraya odaklandık ama maalesef sanatçılarımıza kadar baskı var. Bu bir İstanbul seçimi. Belki Türkiye seçimi farklı düşünülebilir ama İstanbul halkının buna fırsat vereceğini sanmıyorum. Bizler de arkasındayız. Var gücümüzle çalışacağız. Her şey daha güzel olacak diyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.