LASTİK İŞ
ismail

CHP’Lİ KADINLAR KONGREYE HAZIR

Asayiş 19.12.2017 - 10:54, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’Lİ KADINLAR KONGREYE HAZIR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Cuma günü parti binasında yapacakları olağan kongre öncesinde son toplantılarını gerçekleştirdi.

Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile partili kadınlar katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan Çimen, “Cuma günü parti binamızda olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Ben de kongrede aday olacağım. Tabii ki isteyen her kadın üyemiz, başkanlık için aday olabilir. Kazanırlarsa biz de onlarla birlikte çalışırız. Kongremiz Cuma günü saat 15.00’da olacak ve 18.00’da bitecek. Yönetim listemiz yenilenecek. Bir tazeleme durumu söz konusu. Göreve yeni gelecek arkadaşlarımız ile yerini teslim edecek arkadaşlarımız, yine hep birlikte çalışacak” dedi. GENEL BAŞKAN GELİYOR Başkan Çimen, “Meclis’te gerçekleştirilen bütçe görüşmelerinde vekillerimiz, her zamanki gibi sıkı bir şekilde çalışıyor, muhalefet ve denetleme görevlerini yapıyorlar. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. Cumartesi günü partimizin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, ilimize gelecek. Kendisini partimizin il binasının açılışında ağırlayacağız. Son olarak; Mesut Yılmaz’ın oğlu geçtiğimiz günlerde vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları Yönetimi, Cuma günü parti binasında yapacakları olağan kongre öncesinde son toplantılarını gerçekleştirdi.
Toplantıya CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi ile partili kadınlar katılım gösterdi. Toplantıda konuşan Başkan Çimen, “Cuma günü parti binamızda olağan kongremizi gerçekleştireceğiz. Ben de kongrede aday olacağım. Tabii ki isteyen her kadın üyemiz, başkanlık için aday olabilir. Kazanırlarsa biz de onlarla birlikte çalışırız. Kongremiz Cuma günü saat 15.00’da olacak ve 18.00’da bitecek. Yönetim listemiz yenilenecek. Bir tazeleme durumu söz konusu. Göreve yeni gelecek arkadaşlarımız ile yerini teslim edecek arkadaşlarımız, yine hep birlikte çalışacak” dedi.
GENEL BAŞKAN GELİYOR
Başkan Çimen, “Meclis’te gerçekleştirilen bütçe görüşmelerinde vekillerimiz, her zamanki gibi sıkı bir şekilde çalışıyor, muhalefet ve denetleme görevlerini yapıyorlar. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz. Cumartesi günü partimizin Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu, ilimize gelecek. Kendisini partimizin il binasının açılışında ağırlayacağız. Son olarak; Mesut Yılmaz’ın oğlu geçtiğimiz günlerde vefat etti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.