CHP’Lİ KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

Asayiş 05.10.2017 - 10:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP’Lİ KADINLAR ÖDÜLLENDİRİLDİ

CHP’nin kuruluş yıl dönümünde partiye üye yapılan hanımların rozeti geçtiğimiz hafta CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın katılımı ile yapılmıştı. En çok üyeyi yapan CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörük tarafından ödüllendirildi.

Toplam 41 ilde toplam 986 kadının partiye üye yapıldığı ve Gölcük ilçesinde de 30 kadının rozet taktığı program geçen hafta yapılmıştı. CHP  İlçe Başkanı İsmet İşerinin katılımı ile Kocaeli ilçeleri içinde en çok kadın üye yaparak dikkat çeken Gölcük Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür tarafından ödüllendirildi.  ÇALIŞMAYA DEVAM CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen “Böylesine anlamlı bir ödülü sevgili başkanımın elinden almak onurunu bizimle paylaşan ilçe Başkanımız İsmet İşeri’ye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bu ödülü Gölcük CHP’ye destek veren kadınlarımız adına kabul ediyorum. Onların desteğiyle partimize verdikleri güçle bu gün bu ödülün sahibi olduk.İlçem adına,partim adına bizleri ödüle layık gören Kadın Kolları il yönetimine ve değerli il Başkanım Başkanım Sevim hanıma huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi. KADINLARIMIZ BAŞARILI Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “ilçe örgütümüze destek veren Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ederim. Özellikle bayan arkadaşlarımızın çabaları takdire şayandır.  Bundan sonra daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Çok değerli İl Başkanım Sevim hanıma ve kadın kolları il yönetimine Gölcüğü ödüllendirmelerinden dolayı teşekkür ederim. Siz değerli kader arkadaşlarım,sevgili Kadın Kolları yönetimi ve partimizin emektarları sizler yaptığınız görev itibariyle harcadığınız emeklerin karşılığını aldınız, almaya da devam edeceksiniz sizinle gurur duyuyorum iyi ki varsınız” dedi.  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörük en çok üye yapan Gölcük kadın kollarına teşekkür ederek plaket verdi.
CHP’nin kuruluş yıl dönümünde partiye üye yapılan hanımların rozeti geçtiğimiz hafta CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan’ın katılımı ile yapılmıştı. En çok üyeyi yapan CHP kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve yönetimi il kadın kolları başkanı Sevim Korkmaz Pekyörük tarafından ödüllendirildi.

Toplam 41 ilde toplam 986 kadının partiye üye yapıldığı ve Gölcük ilçesinde de 30 kadının rozet taktığı program geçen hafta yapılmıştı. CHP  İlçe Başkanı İsmet İşerinin katılımı ile Kocaeli ilçeleri içinde en çok kadın üye yaparak dikkat çeken Gölcük Kadın Kolları, CHP Kadın Kolları İl Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörür tarafından ödüllendirildi. 

ÇALIŞMAYA DEVAM
CHP Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen “Böylesine anlamlı bir ödülü sevgili başkanımın elinden almak onurunu bizimle paylaşan ilçe Başkanımız İsmet İşeri’ye verdiği destekten dolayı teşekkür ederim. Bu ödülü Gölcük CHP’ye destek veren kadınlarımız adına kabul ediyorum. Onların desteğiyle partimize verdikleri güçle bu gün bu ödülün sahibi olduk.İlçem adına,partim adına bizleri ödüle layık gören Kadın Kolları il yönetimine ve değerli il Başkanım Başkanım Sevim hanıma huzurlarınızda teşekkür ederim” dedi.

KADINLARIMIZ BAŞARILI
Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri “ilçe örgütümüze destek veren Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza teşekkür ederim. Özellikle bayan arkadaşlarımızın çabaları takdire şayandır.  Bundan sonra daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Çok değerli İl Başkanım Sevim hanıma ve kadın kolları il yönetimine Gölcüğü ödüllendirmelerinden dolayı teşekkür ederim. Siz değerli kader arkadaşlarım,sevgili Kadın Kolları yönetimi ve partimizin emektarları sizler yaptığınız görev itibariyle harcadığınız emeklerin karşılığını aldınız, almaya da devam edeceksiniz sizinle gurur duyuyorum iyi ki varsınız” dedi. 
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Korkmaz Pekyörük en çok üye yapan Gölcük kadın kollarına teşekkür ederek plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.