CHP'Lİ KADINLARDAN MHP'YE ZİYARET

Asayiş 26.01.2016 - 18:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

CHP'Lİ KADINLARDAN MHP'YE ZİYARET

Ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları ile muhalefet partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları, dün MHP İlçe binasında bir araya geldiler.

 MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ile CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ile yönetimleri, hem dostluk pekiştirdiler, hem de siyaset konuştular   CHP’DEN MHP’YE NEZAKET ZİYARETİ Yaklaşık iki ay önce yapılan, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları kongresi sonrasında, seri ziyaretlere başlayan Başkan Türkan Çimen ve yönetimi, dün MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette iki muhalif parti kadın kolları başkanlarının gündeminde, Gölcük’ü derin yasa boğan Özel Harekat Polisi Şehit Bayram Özdere ve terör vardı.   “ŞEHİT ACISIYLA SİYASET YAPMAYALIM” CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Bizleri kırmayarak ziyaret isteğimizi kabul etmeniz beni ve yönetimimi memnun etmiştir. Gönül istedi ki şehit acıları içerisinde siyaset yapmayalım barış ve kardeşlik içerisinde yaşayalım. Ama maalesef ülkemizde bu durum maalesef oldukça zor. İnşallah en kısa sürede terör belasından kurtulur barış ve özgürlük ülkesi olarak yaşamaya devam edebiliriz.”   “ŞEHİTLERİMİZİN HESABI SORULACAK” Ziyaretin ev sahipliğini yapan MHP Kadın Kolları Başkanı  Ozantürk ise yaptığı konuşmada Çimen’in temennilerine katılarak, “Gerçekleştirdiğiniz ziyaret bizleri de oldukça memnun etti hepinize bu nazik davranışınızdan ötürü hem kendim hem de yönetimim adına teşekkür ediyorum. Maalesef gün geçmiyor ki bir şehit haberi almayalım anaların babaların yürekleri acımasın. Geçtiğimiz gün aynı acıları ilçemizde yaşadık o ana babanın acısına yürek dayanmadı. Allah tüm ana babaların evlatlarını korusun. Askerimizin polisimizin canları Allah’a emanet Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah bu terör bir son bulacak ve şehitlerimizin hesabı tüm sorumlulardan sorulacaktır” dedi.  
Ana muhalefet partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları ile muhalefet partisi olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Kadın Kolları, dün MHP İlçe binasında bir araya geldiler.

 MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ile CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ile yönetimleri, hem dostluk pekiştirdiler, hem de siyaset konuştular

 

CHP’DEN MHP’YE NEZAKET ZİYARETİ

Yaklaşık iki ay önce yapılan, CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları kongresi sonrasında, seri ziyaretlere başlayan Başkan Türkan Çimen ve yönetimi, dün MHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Ozantürk ve yönetimini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette iki muhalif parti kadın kolları başkanlarının gündeminde, Gölcük’ü derin yasa boğan Özel Harekat Polisi Şehit Bayram Özdere ve terör vardı.

 

“ŞEHİT ACISIYLA SİYASET YAPMAYALIM”

CHP Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada şu sözleri dile getirdi: “Bizleri kırmayarak ziyaret isteğimizi kabul etmeniz beni ve yönetimimi memnun etmiştir. Gönül istedi ki şehit acıları içerisinde siyaset yapmayalım barış ve kardeşlik içerisinde yaşayalım. Ama maalesef ülkemizde bu durum maalesef oldukça zor. İnşallah en kısa sürede terör belasından kurtulur barış ve özgürlük ülkesi olarak yaşamaya devam edebiliriz.”

 

“ŞEHİTLERİMİZİN HESABI SORULACAK”

Ziyaretin ev sahipliğini yapan MHP Kadın Kolları Başkanı  Ozantürk ise yaptığı konuşmada Çimen’in temennilerine katılarak, “Gerçekleştirdiğiniz ziyaret bizleri de oldukça memnun etti hepinize bu nazik davranışınızdan ötürü hem kendim hem de yönetimim adına teşekkür ediyorum. Maalesef gün geçmiyor ki bir şehit haberi almayalım anaların babaların yürekleri acımasın. Geçtiğimiz gün aynı acıları ilçemizde yaşadık o ana babanın acısına yürek dayanmadı. Allah tüm ana babaların evlatlarını korusun. Askerimizin polisimizin canları Allah’a emanet Allah yar ve yardımcıları olsun. İnşallah bu terör bir son bulacak ve şehitlerimizin hesabı tüm sorumlulardan sorulacaktır” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.