CHP'LİLERİN UMUDU MUHARREM İNCE

Asayiş 31.07.2018 - 18:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

CHP'LİLERİN UMUDU MUHARREM İNCE

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın, eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte imza vermeye Ankara’ya giden ilçe yöneticilerine tepki göstermesi üzerine ilçe yöneticileri, Çakar’a Muharrem İnce ile birlikte çekilen fotoğrafla yanıt vererek umudun yanındayız dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte imza vermeye Ankara’ya giden ilçe yöneticilerine tepki göstererek bu davranışın etik olmadığını söylemişti. İzmit ilçe yöneticilerinden Mehmet Nazım Gençtürk, Arda Başaran ve Hande Sarıgülle’den de Çakar’ın etik değil açıklamasına yanıt gecikmedi. UMUDUN YANINDAYIZ Mehmet Nazım Gençtürk, Arda Başaran ve Hande Sarıgülle, İlçe Başkanı Çakar’a Muharrem İnce’nin fotoğrafıyla yanıt verdi. Ortak bir açıklama yapan ilçe yöneticileri, “Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde tüm ülkeye umut olan Sayın Muharrem İnce’ye partimiz için de bir umut olduğuna inanarak kurultay sürecinde destek amacıyla ziyarette bulunduk.  Umudun yanındayız. Seçimli kurultay için imza toplamak, gerek seçim kanunu, gerekse parti tüzüğümüz gereği bir haktır. Bu noktada ‘taraf’ olmak pek tabii olarak bir tercihin de ötesinde demokratik bir duruştur” dedi. ETİK OLMAYAN TEK DETAY KÖFTE YEMEK Siyasetimizi bireysel beklentilerimize göre değil, sokağımızda, mahallemizde karşılaştığımız tepki ve görüşler ışığında halkın çizgisinde yapma inancında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bugünkü ziyaretimizde etik olmayan tek detayın yoğun gündem arasında Sayın İnce ile köfte yememiz olduğunu belirtmemizi söyleyebiliriz” açıklamalarında bulundu.
CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’ın, eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte imza vermeye Ankara’ya giden ilçe yöneticilerine tepki göstermesi üzerine ilçe yöneticileri, Çakar’a Muharrem İnce ile birlikte çekilen fotoğrafla yanıt vererek umudun yanındayız dedi.

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, eski İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya ile birlikte imza vermeye Ankara’ya giden ilçe yöneticilerine tepki göstererek bu davranışın etik olmadığını söylemişti. İzmit ilçe yöneticilerinden Mehmet Nazım Gençtürk, Arda Başaran ve Hande Sarıgülle’den de Çakar’ın etik değil açıklamasına yanıt gecikmedi.

UMUDUN YANINDAYIZ

Mehmet Nazım Gençtürk, Arda Başaran ve Hande Sarıgülle, İlçe Başkanı Çakar’a Muharrem İnce’nin fotoğrafıyla yanıt verdi. Ortak bir açıklama yapan ilçe yöneticileri, “Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde tüm ülkeye umut olan Sayın Muharrem İnce’ye partimiz için de bir umut olduğuna inanarak kurultay sürecinde destek amacıyla ziyarette bulunduk.  Umudun yanındayız. Seçimli kurultay için imza toplamak, gerek seçim kanunu, gerekse parti tüzüğümüz gereği bir haktır. Bu noktada ‘taraf’ olmak pek tabii olarak bir tercihin de ötesinde demokratik bir duruştur” dedi.

ETİK OLMAYAN TEK DETAY KÖFTE YEMEK

Siyasetimizi bireysel beklentilerimize göre değil, sokağımızda, mahallemizde karşılaştığımız tepki ve görüşler ışığında halkın çizgisinde yapma inancında olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bugünkü ziyaretimizde etik olmayan tek detayın yoğun gündem arasında Sayın İnce ile köfte yememiz olduğunu belirtmemizi söyleyebiliriz” açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.